Şimdi Ara

acil zoom x4 adsl kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba zoom x4 adsl modem yazılımı kurulum sırasında hata veriyor.kullanıcı adını ve parolamı girdikten sonra yukleme ekranına geçiyo fakat %0 diyo hiç ilerlemiyo ve aşadak i hatayı veriyor.ne yapmam gerekiyor.

bilesen aktarma hatası

bilesen :TeraTermPro23
    dosya grubu :
    dosya :
    hata : çok zararlı hata

• modemi aldıın yere götür test edip baksınlar hemen hatalımı die..
  • bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • eğer modemi usb prottan bağlamadıysan cd ile işin olmaz ethenet katrından bağlayıpta kurmaya çalıştıysan o zaman böyle hata verebilir
  • cd arızalı olabilir.
  • usb den bağlıyorum cdyi değiştirdim yine olmadı teknik servisi aradım işletim sisteminizi kontrol edin diyo ne yapayım format atarsam düzelir mi?deneyeyim mi?
  • usbden modemi bağladım tanıdı ancak yazılımı kuramadığım için kullanıcı adı ve parola bilgilerini giremiyorum kullanıcı adı ve parolamı tek yazılımdan mı girebilirim windosta bunu düzeltebileceğim yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyaonurmert -- 24 Ekim 2005, 11:47:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • explorer çubuğuna bende 10.0.0.2 yazarak modeme ulaşabiliyorum ama sen masa üstüne gelen ikondan girmelisin onuda kuramadığın için giremiyorsun öyle anladım sorununu.
    modemi ethernetten bağlamayı dene istersen.
    dediğim şekil girersin modeme yada ip edresini yazarak ulaşırsın.
    modemin şifresini sölememe gerke varmı bilmiyom
    admin
    zoomadsl
    sonrası da sana kalmış.
  • usb port undan ne bağlayacaksan şunu unutma arkadaşım??? bağlayacağın alet in önce sürücüsünü yükle sonra bağlantı yap!!! Çok önemli bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.