2004 yılından beri aynı haber, ben alırkende öyleydi hala böyle haberler var. Stajyer ehliyetin çıkması için trafik kurallarının baştan aşağı değişmesi lazım malesef. Şimdiki gibi serbest bir trafik olmayacak. Şimdi hükümet başka işlerle meşgul stajyer ehliyet olayı falan yok.
şimdi kurs ücretleri 700-800 iken toplamda yasadan sonra 2000 lira üstüne çıkacak ve 2 yıl yanında ehliyetli biri olmak zorunda diyorlar yeni yılla birlikte yasa gelicek diyolardı ama şimdi haziran diyolar :S
ne yalanmış arkadaş. yıllardır aynı hikaye..
bende bu yüzden kayıt oldum 6-7 tane kurs gezdim hepsi çıkar(yasa) dedi çakallar
ehh çıksın bize ne zararı varki stajer sürücü olacan işde benim için en önemli şey direksiyonun başına geçmek sonrasındada kardeşim adam gibi araba kullan ceza yazdırma
quote:
Orijinalden alıntı: WiCKeD.
şimdi kurs ücretleri 700-800 iken toplamda yasadan sonra 2000 lira üstüne çıkacak ve 2 yıl yanında ehliyetli biri olmak zorunda diyorlar yeni yılla birlikte yasa gelicek diyolardı ama şimdi haziran diyolar :S
700-800???
şirinevlerde kültür sürücü kursu 300 TL, aydın sarı sürücü kursu 250 TL.
quote:
Orijinalden alıntı: Alpine
quote:
700-800???
İzmirde 600 TL
quote:
Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|
quote:
Orijinalden alıntı: Alpine
quote:
700-800???
İzmirde 600 TL
istanbulda 1000 TL çeken de var. araştırmak lazım
kalitesine falan bakmamak lazım direksiyonu öğretsinler yeter.
derse zaten gidilmiyor ya. gidenler çok az. eski sınavlara bakıyosun, kitaba bi kere göz atıyosun yetiyor zati teorik geçiliyor.
ben 200 Tl ye yazldım sadece kurs ücretim YER: ADANA
ben 3 sene önce aldığımdada öyle diyorlardı hala diyorlar.
ben 2000 de aldım ben aldığımda bu yasa çıkacak diyorlardı. İnanmayın. Çıkarsada çıkar. Sanki tarfiğe çıkınca sürekli ceza mı yiyeceksiniz? Adam gibi kullanır 1 - 2 sene sonra ehliyete çevirirsiniz.
geçen sene tüm sınavları geçtim ama bunun dışında herhangi bir işlem yapmadım.yani ehliyeti almadım.yasa sonunda benim ehliyette bu duruma düşmez umarım
2000 yılındada diyolardı o gazla herşey dahil 80milyona almıştım saolsunlar şimdi 500 den aşşa deyildir
2009 yılında Kurs + Trafik sağda solda giden masraflarla beraber 480 lirayı buluyor tabi ilk seferde sınavı geçerseniz...Fakat bu sene %66,7 ehliyete zam geldiği için çok fark edecek gibi
quote:
Orijinalden alıntı: MissYou
yarın sınava giriyorum
girmişken uçak ehliyetinide alıver kafana göre olsa oh ne rahat her ay kayıt açma tarihleri var mesala bu ayın kursları 20sinde başlıycak yaklaşık 20gün sonra(kurs başladıktan 20gün sonra) sınavlarına giriceksin 3 dersten başarılı olursan 15-20 gün sonrada direksiyon sınavına giricen toplamda 2-3 ayına mal olucak . ben aralık dönemi öğrencisiyim ehliyeti almam martı bulucak mesala
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme