Şimdi Ara

ACİL YAYINLARI FASİKÜLLERİ HAKKINDA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
6.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logaritma / Dizi / Trigonometri fasiküllerini kullanan var mı , varsa düşünceleriniz neler?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acil Yayınları Fasiküllerine Kılavuz

Acil Yayınları Fasikülleri, lise öğrencilerine yönelik, matematik derslerine yardımcı olmak için hazırlanmış destekleyici kaynaklardır. Bu fasiküller, pek çok farklı matematik konusunu kapsamakta, zorlu konuları anlaşılır hale getirmeyi amaçlamaktadır.

Acil Fasikülleri Zor mu?

Acil Yayınları Fasiküllerinin zorluk seviyesi, ele alınan konuya ve öğrencinin matematiksel altyapısına göre değişir. Ancak genel olarak, bu fasiküllerin lise müfredatına uygun bir şekilde hazırlandığını ve öğrencilerin anlayabileceği bir dil kullanıldığını söyleyebiliriz.

Acil Trigonometri Fasikülü Zor mu?

Trigonometri, matematiksel bir alandır ve bazı öğrenciler için zorlayıcı olabilir. Acil Yayınları Trigonometri Fasikülü, bu konuyu anlaşılır bir şekilde ele almayı hedeflese de, trigonometrinin doğası gereği bazı zorluklar içerdiğini kabul etmek gerekir. Ancak fasikül, öğrencilerin bu zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olacak açıklamalar ve örnekler içermektedir.

Acil Fonksiyonlar Fasikülü Zor mu?

Fonksiyonlar, matematiksel bir kavramdır ve Acil Yayınları Fonksiyonlar Fasikülü, bu kavramı ayrıntılı bir şekilde açıklamaktadır. Fasikül, öğrencilerin fonksiyonları anlamak ve uygulamak için gerekli bilgileri edinmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Fonksiyonlar konusu, özellikle başlangıçta zorlayıcı olabilir, ancak fasikülün açıklamaları ve örnekleri öğrencilerin kavramları anlamasına yardımcı olacaktır.

Sonuç

Acil Yayınları Fasikülleri, lise matematik öğrencilerine destekleyici bir kaynak sağlayarak zorlu konuları anlamalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Fasiküllerin zorluk seviyesi, ele alınan konuya ve öğrencinin matematiksel altyapısına göre değişse de, genel olarak lise müfredatına uygun bir şekilde hazırlanmıştır ve öğrencilerin anlayabileceği bir dil kullanılmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kenan kara trigonometriyi anlatacakmis alinir.

• IT Engineer kullanıcısına yanıt
    Sırf o yüzden alıcam .

• Ben de trigoyu alıcam diğerlerine gerek duymuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trigo fasikülünü alabilirim. (BR den hoşuma gitmezse eğer )

• Şu anki lise müfredatında trigo dediğimiz şey üçgen bilgisi + birkaç formulü bilmek. Gözünüzde fazla büyütüyorsunuz gibi geldi bana. Çözeceğiniz soru bankaları trigonometri için yeterli olacaktır. Haa ondan sonra hala yapamıyorum derseniz o zaman alın bence.

• Logaritma diziler öyle çok gerekli değil ama bana güzel geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    FASİKÜL MÜ SORU BANKASI MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • logaritma dizileri farkli tip soru gorme acisindan iyi olur diye aldim. konu anlatim kismini cok begendim ornek cozum olarak ilerliyor daha sonra A+ testleri var. dizayni cok hos olmus insanin cozesi geliyor :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • logaritma dizileri farkli tip soru gorme acisindan iyi olur diye aldim. konu anlatim kismini cok begendim ornek cozum olarak ilerliyor daha sonra A+ testleri var. dizayni cok hos olmus insanin cozesi geliyor :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fonksiyonlar fasikülunu çözen yok mu ?

• Almadın say hocam o zaman br baya detaylı anlatmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC01B0A86

Almadın say hocam o zaman br baya detaylı anlatmış
    Hocam trigonometri için 345+metin+orijinal +br yeter mi ya da acil trigo almalı mıyım ?
  • hanınbirası kullanıcısına yanıt
    Hipotenüs ve öklidin mezarını da ziyaret ederseniz olur hocam bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haleptıplı

Hipotenüs ve öklidin mezarını da ziyaret ederseniz olur hocam bu iş.
    lağn asdkaskaskadskakkaa
  • Mezar taşlarının eğimlerini de “tan a”dan bulur artık

• Tabi mutlaka kati suretle onun da bir türbe ziyaretini gerçekleştirmesi elzemdir.

• hocam bunların arasından hangilerini önerirsiniz ve sizce kaftan sadece trigonometri kısmını almalımıyım fasikül halinde satıyor galiba barış hoca şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.