Şimdi Ara

[ACİL] Yarın sipariş verilecek YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar aşağıda ki laptop nasıldır? Yarın sipariş vereceğim.

[ACİL] Yarın sipariş verilecek YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losgalacticos -- 15 Ağustos 2014; 2:58:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hosting yapmayacaksan 32gb aşırı gereksiz olmuş orada. 16 olur o da fantezi için. Normalde windows max 1.5 2 yer oyunda 2 yese 8gb Ramin 4 ü gene boş. Hadi 1 gb da arka plandakiler yese gene 3 gb boş onu nereye harcayabilirsin ki

• quote:

Orijinalden alıntı: otostopçu

Hosting yapmayacaksan 32gb aşırı gereksiz olmuş orada. 16 olur o da fantezi için. Normalde windows max 1.5 2 yer oyunda 2 yese 8gb Ramin 4 ü gene boş. Hadi 1 gb da arka plandakiler yese gene 3 gb boş onu nereye harcayabilirsin ki

Düzenledim hocam yeniden inceleyebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

quote:

Hosting yapmayacaksan 32gb aşırı gereksiz olmuş orada. 16 olur o da fantezi için. Normalde windows max 1.5 2 yer oyunda 2 yese 8gb Ramin 4 ü gene boş. Hadi 1 gb da arka plandakiler yese gene 3 gb boş onu nereye harcayabilirsin ki

Simdi Hem OS hem de 2 SSD var hocam tam kıvamında olmuş bence. Hayırlı olur inşallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

quote:

Simdi Hem OS hem de 2 SSD var hocam tam kıvamında olmuş bence. Hayırlı olur inşallah

Çok sağolun iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.