Şimdi Ara

Acil Yarın için telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bimeks ve teknosaya baktık.Forumdaki araştırmalarım sonucu lumia 520ye karar vermiştim fakat oraya gidince 4inçin gözüktüğünden(resimlerden) daha büyük olduğunu fark ettim aslında fiyatıda biraz tuzluydu.Bana 500tlden aşağı aynı anda *kasmadan pdf açıp müzik dinleyebileceğim bir telefon istiyorum kasma olmasın hiç bir şekilde.Androidlere stabil değil diyorlar fakat sınıf arkadaşımda gio var 2 senedir kullanıyor ve kasma yok.Hiç lumnia inceleyebilme şansımda olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.
    Önerilerinizi bekliyorum.

Not:Telefonu mağazadan alacağım sipariş ettirme durumum yok.

• 500den asagi guzel telefon pek yo acikcasi,yanlis anlamadiysam dortinctenkucuk istiosun,xpreia miroyada e,lg l5 bakilabilir bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: satellite500

500den asagi guzel telefon pek yo acikcasi,yanlis anlamadiysam dortinctenkucuk istiosun,xpreia miroyada e,lg l5 bakilabilir bence

LG L5 II uygun geldi banada 420 tlye bimeksten alınabiliniyor
  • Bence 2.ellere yonelmelisin kasmasini istemiyorsan. S2,xperia s gibi telefonlar. Xperia s biraz zor bulursun ama s2 bulabilirsin,romla gule gule kullanirsin guzel bir romla rahat 2seneyi daha cikar ama dikkat et guncelleyebilirsen yine guncellemeye bak eger en stabilini bulduysan guncelleme benden tavsiye !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.