Şimdi Ara

ACİL YARDIMM!! REHBERİM KAFAYI YEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün rehberi gezeyim dedim. Bir sürü yabancı numaralar kaydedilmiş isimleriyle beraber. Hepsini sildim fakat bu sabah rehbere tekrar baktığımda yine bir sürü numaralar kaydedilmiş. Hepside yabancı numaralar. Bazıları whatsappta bile gözüküyor. Ne yapmam lazım ? Telefonum 4s ios 9

• Virus girmis. Android olsa boyle olmazdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka birisinin Hesabını ortak kullanıyorsanız ondan olabilir başka bir açıklaması yok iCloud yedeklerini sizin rehbere ekliyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KinZhull kullanıcısına yanıt
    Baska birisinde yok benim hesabim. Yeni bir hesap acsam telefonumdaki bilgilerimin tamamini nasil aktarabilirim yeni i coulda ? Fotograf,rehber,notlar vs

• Kullandığın Apple Hesabı senden başkasında var demek istemedim Kullandığınız hesap bir başkasından alınma eski bir hesap ise cihaz o hesaptan bilgi alıyordur dedim
    Yeni hesap açarsanız bu bilgileriniz silinmez sadece iCloud yedekleriniz ve AppStore satın alınanları gider

• Jailbreak mi?
  • Hayır degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KinZhull kullanıcısına yanıt
    Üstad şimdi hatırladım. Ben hesabımı yurtdışındaki bir abiye vermiştim ücretli programı ben satın aldığım için ücretsiz indirsin diye. Şimdi hesabın şifresini değiştirdim sorun ortadan kalktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.