Şimdi Ara

acil yardım zyxel wireless adapter sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstü bilgisayarımdan internete bağlanmak için zyxel marka wireless adapter aldım. ilk aldığımda kurulum cdsini kullandım kurdum ve kendi programıyla kullandım ama bağlantıyı sağlayamadım. programı sildim ve şu an o şekilde kullanıyorum ama bilgisayar belli bir süre açık kaldıktan sonra internet bağlı gözüküse de kullandığım browserler internete bağlanamıyor ve bilgisayrı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. ayrıca dns ayarlarımı otomatik değil de kendim yaptığım anda bu bahsettiğim süreç daha da kısalıyor interneti doğru düzgün 10 dakika kullanabiliyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

• Selam
    Hosts dosyanızı kontrol edin ve 127.0.0.1 den sonra eklenti varsa hepsini silin, kaydedin.
    Bakalım durum ne olacak?

Bu arada DNS yapılandırmanız otomatikte kalsın kardeş..
    Kolay gelsin..
  • internetin kesildiğinde ping 4.2.2.2 yaptığında pingleye biliyormusun? yada explorer'a 74.125.39.103 yazdığında google sayfası geliyor mu? geliyorsa kesinlikle DNS problmei yaşıyorsundun elle wlan kartına elle dns ver dns ler mutlaka 195.175.39.39 195.175.39.40 yap bide öyle dene.
  • @bay_kg : söylediklerinizi yaptım ama bir değişiklik yok hala "bu web sayfası kullanılamıyor" diyor.
    @lexi: ping olayını anlayamadım ama 74.125.39.103 yazınca sayfa gelmedi ne yazık ki.
    acaba wlan kartıyla ilgli bi sorun olabilir mi?
  • acil yardımlarınızı bekliyorum zamanla daha da çekilmez bir sorun halini alıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.