Şimdi Ara

Acil Yardım Xperia Z acamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün denizde fotoraf çekmek istedim çektikten sonra sesi kendi kendine kısmaya basladı ardından bende kapatıp acmak istedim o sırada sesi kendi kendine kısıyor diye ses kısma tusuna bastım ve telefoınum kapandı ve ardından 3 defa titredi. simdi bir dahat acamıyorum ve şarj a taktıtığım zaman sürekli üst te ki kırmızı bildirim ısığı yanıp 3 defa titriyiro ve ışık sönüyor acil birisi lütfen yardım etisn tatilde yım telefonum kapalı durumda ...

• Geçmiş olsun hocam. Suya soktuktan sonra böyle olduysa büyük olasılık cihazın servislik bir durumu var. Suya sokunca zaten ses cihazın hoparlör kısmı kuruyana kadar az gelir onun tuşla bir alakası yok yani.
    Güç düğmesi ses açma düğmesine basılı tut bekle bir süre en son 3 kere titreyecek ondan sonra cihazı aç bakalım ne olacak.
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • telefonu deniz suyuna (tuzlu olduğu için) ve havuz suyuna (klorlu olduğu için) sokmayın diyor kullanım önerilerinde kutunun içinde,
    klor ve tuz su geçirmez hoperlor ve mikrofon aksamına zarar verir yazıyor.

muhtemelen telefonunuz servislik olmuştur

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.