Şimdi Ara

ACİL YARDIM !!! WOLFENSTEİN KUTULUDAN CD KEY ÇIKMADI !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu D&R'dan ön sipariş ile aldım. Oyun elime dün akşam geldi ancak dışarı çıktım oyüzden bugün sabah bakabildim DVD'ye.

Oyun 4 DVD ile geldi içinde DOOM 4 BETA KEY'de mevcuttu. Ancak oyunun kendi keyi yoktu

steam'den DOOM 4 keyi olabilir belki diye okuttum ama olmuyor. D&R'ı aradım konuyu ilettim bugün size dönüş yaparlar dedi bilmiyorum ne olacak?

acaba yükleme keyi başka bi yolla mı alınıyor. Herzaman kutulu almaya çalışırım ilk defa key içinde yok !!

lütfen yardım

• aynı sorun bendede var ,d&r dan aldım bende, içinde cd-key yok ,magazaya gidip biraz arıza çıkarttım,başka bitane daha actılar onun içindede yok ,yanlıs paketlemisler muhtemelen,pazartesi birkomu arayıp geri dönüş yapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klauss

aynı sorun bendede var ,d&r dan aldım bende, içinde cd-key yok ,magazaya gidip biraz arıza çıkarttım,başka bitane daha actılar onun içindede yok ,yanlıs paketlemisler muhtemelen,pazartesi birkomu arayıp geri dönüş yapacaklar.

abi hadi buyurrrrr !!!!

kardeşim peki nasıl halledecekler ?? konu ile ilgili bişey paylaştılar mı serninle ?

buarada mutlaka irtibatı koparmayalım lütfen. çünkü ben neyapacağımı bilmiyorum.

buarada telefon felan warmı bilkom'un
  • Dediğim gibi pazartesi arayacaklar birkomu ,size geri dönüş yapıcaz dediler ,sonucu yazarım buraya
  • Hocam ben de zamanında Dirt 3 un keyini bulamamıştım. Meğer kitapçığın arka kapağındaymış. Bir oralara da bakın derim,insanlık hali belki gozunuzden kaçmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dediğim gibi pazartesi arayacaklar birkomu ,size geri dönüş yapıcaz dediler ,sonucu yazarım buraya

Tamam dostum haberleselim.

Ben bugün bidaha aricam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Hocam ben de zamanında Dirt 3 un keyini bulamamıştım. Meğer kitapçığın arka kapağındaymış. Bir oralara da bakın derim,insanlık hali belki gozunuzden kaçmıştır.

Yok dostum heryerine baktım. Sadece doom4 beta keyi war

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil lütfen invalid cd key
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doom 4 keyını yaz bıyere kalsın, dıger verılen wolfst. Doom keyını kendıne kullan oncekını sat.

Basına geleceklerden sorumluluk kabul etmem ama. :>

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün vialanddaki d&rdan aldım bende de CD key yok icinden kitapçık çıkmadı sadece doom 4 beta keyi var sorun yasamayalim diye orijinal alıyoruz su yaşadığımız olaya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Doom 4 keyını yaz bıyere kalsın, dıger verılen wolfst. Doom keyını kendıne kullan oncekını sat.

Basına geleceklerden sorumluluk kabul etmem ama. :>

Arkadaşım böyle şeyler önererek neyi amaçlıyorsun? Burada distribütör çalışanı olsa sıkıntı yaşamaz mısın sence? Türk firmalarına karşı şunu yapalım bunu yapalım demekle kazancın ne oluyor?
  • Kusura bakmayın özel işlerimden dolayı yazmayı unutmusum .

Problem cozuldu ,d&r gittim ,ellerindeki oyunları tek tek açtılar ,içinden cd-key çıkanı bulana kadar ,içinden cd-key çıkan oyunu verdiler ,paketleme sorunu var oyunlarda .Sizde magazaya gidip sorunu söyleyin ,zaten durumdan haberdarlardır ,değiştirirler oyunu.
  • quote:

Kusura bakmayın özel işlerimden dolayı yazmayı unutmusum .

Problem cozuldu ,d&r gittim ,ellerindeki oyunları tek tek açtılar ,içinden cd-key çıkanı bulana kadar ,içinden cd-key çıkan oyunu verdiler ,paketleme sorunu var oyunlarda .Sizde magazaya gidip sorunu söyleyin ,zaten durumdan haberdarlardır ,değiştirirler oyunu.

Sorunu çözdüm. Uzun oldu ama sonunda halloldu

• Böyle hata mı olur dağıtıcı nasıl bir kafayla paketlemiş oyunları da mağazada doğru düzgün cd keyli oyun bulunmuyor. Yazıktır ya

Neyse sorununuzu halletmenize sevindim.

• bazen bende de oluyor bu sorunlar biraz daha dikkat etmeleri lazım
  • ben sorunumu hala cozemedim gezi amacli istanbula gittigimde vialand d&r dan almistim oyunu bu haftasonu ankaraya gittim iade kabul etmiyor baska d&r magazasi eleman eline gelen oyunlarda bu sorunun oldugunu oyunlari toplattiklarini soyledi ama iade kabul etmedi. istanbul magazasi herhangi bir subemize iade yapabilirsiniz demisti telefonla aradigimda. ancak herkes topu birbirine atiyor ve sorunumuz cozulemiyor ne yazik ki.

yakin zamanda istanbula gitmem icin baska bir neden gorunmuyor sirf iade icin istanbula gitmemse mantiksiz zira o paraya(zamani saymiyorum) oyunu yeniden alirim.

Velhasila kelem kaldik boyle ortada..

Burada yardimci olmaya calisan bir arkadas var ancak o da bethesdadan yana dertli. bethesdaya bile mail attim asagidaki sekilde cevap geldi.

Response By Email (Richard) (06/19/2014 09:33 AM)
    Hello,

This is Richard with the ZMI Games Support team. I understand your frustration with missing items from the box.

We would have to ask you to return the game to your retail and exchange it for a new copy. We are not able to provide you with a replacement code if there is no record of the original code or the proof-of-purchase.

Please take the game back to your retailer and request an exchange with them. I am sorry that I cannot be more helpful in this matter. I hope that you are able to get this resolved with the store swiftly and get into Wolfenstein quickly.

May all your Hits be Critical,
    Richard~~*Critical Flail*~~
    http://help.bethsoft.com/app/home/track/AvOzVwrfDv8S~aBVGjMa~yJd7ZMq0y75Mv~z~zj~PP86
    www.bethblog.com

Customer By CSS Web () (06/18/2014 05:04 PM)
    Hi, I live in Turkey and i bought Wolfenstein the new order game last sunday. When i come home i noticed that game manual and serial was missing in the dvd box. Only doom 4 beta key was present. So i contact with Turkey Distributor firm Bilkom and they said that they can not do anything. I would appreciate that if you could help me.
    Question Reference # 140618-002980
    Date Created: 06/18/2014 05:04 PM
    Date Last Updated: 06/19/2014 09:33 AM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Steamden almak varken öle derde girilir mi :)
  • Zamanında CS:Source almıştım D&R'dan içinden key çıkmayınca bayağı bi sövmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: dasilva38

Steamden almak varken öle derde girilir mi :)

İyi de 60 USD Steam? Daha pahalıya gelmiyor mu neticede? Bence tek talihsizlik aktivasyon kodlarının çıkmamış olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakande84

quote:

İyi de 60 USD Steam? Daha pahalıya gelmiyor mu neticede? Bence tek talihsizlik aktivasyon kodlarının çıkmamış olması.

Steam indirimlerini takip ediyorum mesela far cry 3 ü 10 liraya aldım geçen.Şimdi oldu 35 lira falan :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakande84

quote:

Steam indirimlerini takip ediyorum mesela far cry 3 ü 10 liraya aldım geçen.Şimdi oldu 35 lira falan :)

Ama işte Far Cry 3 bir yıllık oyun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.