Şimdi Ara

ACİL YARDIM WİRELESS GAMEPAD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar snopy ps3/pc 861RF kablosuz oyun kolu aldım ama pcye nasıl tanıtacagım olmuyor bir turlu. 4 tane kırmız ısık sureklı yanıp sonuyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

• Kardeş mrb kusura bakma rahatsız ediyorum bu snopy r861 gamepad almayı düşünüyorumda sen pc ye tanıtamadım demişsin halledebildin mi bide halledebildiysen her oyunda açılıyo mu kablosuz bağlantsı nasıl kopma oluyomu tutuşu tuşları falan kullanışlı mı kalitelimi tavsiye edermisin biraz bilgi verirsen sevinirim kusura bakma hiç biyerde bu gamepad le ilgili bi yorum bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcevre

Arkadaşlar snopy ps3/pc 861RF kablosuz oyun kolu aldım ama pcye nasıl tanıtacagım olmuyor bir turlu. 4 tane kırmız ısık sureklı yanıp sonuyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

Aynı dertten muzdaribım. Arkadaşlar bu kol pcye olmuyor mu yoksa? Bilen,yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Arkdaşlar bu pad pc ps3 ve ps2 ile uyumlu driverarı mı kurmadınız acaba?
  • Ben de aldim bu koldan 2 tane..bazi yerlerde 40 bazi yerlerde 120 civari..yazilim sorunu var herhalde.win8de calismiyormus..muhtemelen bir emu moduyla calisir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih028 -- 26 Mart 2015; 15:00:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çözen varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    11 yıl önce açıldı
    Acil Yardım. Mouse delay sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.