Şimdi Ara

ACİL YARDIM WİN7 32BİT EKRAN KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben win7 e geçiş yaptım tabi orjınal degil ekran kartı driver i yukleyemıoyorm bana hata werıor hata da böyle dior :NVDİA Kurlum programı mevcut donanımınızla uyumlu bir sürücü bulamadı kurulum programı şimdi kapatılcak ... diyor yanlış driver indirmedigimden eminim 32 bit win7 driveri indioru hemde ekran kartının orjınal sıtesınden dawnload eddım bu arada ekran kartım zotac nbıdıa geforce9500gt kutun yanındada physx by nvıdıa yazıor bu arada benım aygıt yonetıcısındede görüntü baglaştırıcısı diye bişi yok .. şimdiden tesekkurler

• cd'den driver yükleyin.Ama madem eminsiniz doğru driver'ı indirdiğinizden, muhtemelen ekran kartı düzgün takılmadı.Kasayı açın ve ekran kartını söküp tekrar takın ve tekrar driver'ı kurmayı deneyin.
  • ustam sagolasın ama ekran kartını duzgun takmasam nasıl goruntu gelcek ama bı bakayım senın dedıgınde olabılır bu arada cd den de kurmayı denedım olmuor
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad90

ustam sagolasın ama ekran kartını duzgun takmasam nasıl goruntu gelcek ama bı bakayım senın dedıgınde olabılır bu arada cd den de kurmayı denedım olmuor

önemli değil. :) anakart üzerinde onboard ekran kartları var.Görüntü buradan sağlanıyor büyük ihtimalle.Kart doğru takıldıysa ve doğru driver kurulduysa onboard yerini 9500gt'ye bırakıyor.Cd'den yüklenen driver olmuyorsa ya ekran kartı bozuk ya da düzgün takılmadı.Tekrar bir kontrol edin.
  • quote:

ustam sagolasın ama ekran kartını duzgun takmasam nasıl goruntu gelcek ama bı bakayım senın dedıgınde olabılır bu arada cd den de kurmayı denedım olmuor

Biosa girin.
    first graphic adapter kismini bulun ve bunu pci-e yada peg yapin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSociaLFume

quote:

önemli değil. :) anakart üzerinde onboard ekran kartları var.Görüntü buradan sağlanıyor büyük ihtimalle.Kart doğru takıldıysa ve doğru driver kurulduysa onboard yerini 9500gt'ye bırakıyor.Cd'den yüklenen driver olmuyorsa ya ekran kartı bozuk ya da düzgün takılmadı.Tekrar bir kontrol edin.

sımdı onboard da monıtor kaplosu takılı degıl su anda ekran kartına takılı we ekran kartı bozuk degıl emınım tamamıyle
  • Windows Vista için olan driver varsa birde onu dene? ya da bulabilirsen eski sürüm windows7 driver larını dene. Salladım biraz ama kotalı değilse internetin denemekte yarar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://media.photobucket.com/image/win7%20ekran%20kart%25C4%25B1%20driver%20y%25C3%25BCklerken%20c%25C4%25B1kan%20hata/RaiKoFrt1/Adsz3.png

aynı hata yı werıor orda yazdıgı gıbı sadece bulunamadı dıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad90 -- 18 Aralık 2011; 16:49:31 >
  • bu konuda bılgılı olan yokmu
  • Aygıt yöneticisini açıp görüntü bağdaştırıcılarını kontrol et, sağ tıklayıp sürücü güncelleştiri tıkla yada sürücüleri kaldırıp tekrar kur belki işe yarar.
  • USTA üste demiştim görüntü baglaştırıcı yok aygıt yöneticisinde ekran kartım bozuk degıl oda kesın
  • Yeni bişi daha fark eddım sımdı monıtorun kabloyu kendı ekran kartına taktıgım zaman yanı onboarda takdıgım zaman aygıt yöneticisinde ekran baglaştırıcı gözüküor ama normal kendi ekran kartına taktıgım zaman ekran baglaştırıcı gözükmüyor ve driver kurarken böyle bir baglaştırıcı bulunamıyor dıyor ve kuramıorm drıverı lutfen cozum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.