Şimdi Ara

[Acil! Yardım]Tuscon-Sportage-Vitara-Tivoli-CRV-Duster-Renegade...Hangisi ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: furkanaykac

Qashqai lerin fullü 3008 kadar dolu gelir, 1.6 dizel motoruda iyidir, yakıtta kullanıcısını memnun eder.

95.000 den fazlalara çıkmama lazım ama o fiyata biraz kısılıyor özellikler. Yani onda olmayan bişey Tuscon ve diğerlerinde de olmamalı aynı fiyat hizasında...
  • kb001 K kullanıcısına yanıt
    Valla güzel araç ben seviyorum
    Bir kere binme fırsatım olmuştu videodada anlatıldıgı gibi biraz sertti.
    Ama mazda iyidir candır :)

https://www.youtube.com/watch?v=xDtupctkHeQ
  • Yakıt önemliyse bence bi kadjar a da bakın derim, hem heybetli yakışıklı bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Yakıt önemliyse bence bi kadjar a da bakın derim, hem heybetli yakışıklı bir araç.

Yakıtı meşhur meşhur da hiç büyük değil bildiğin otomobil gibi ama. Yakından göremedim bi türlü zamanım olmuyor ama fırsat bulursam bi görmüş olmak için uğramayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kb001

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Yakıt önemliyse bence bi kadjar a da bakın derim, hem heybetli yakışıklı bir araç.

Yakıtı meşhur meşhur da hiç büyük değil bildiğin otomobil gibi ama. Yakından göremedim bi türlü zamanım olmuyor ama fırsat bulursam bi görmüş olmak için uğramayı düşünüyorum

Hocam bence kadjar heybetli bir araç ufak durmuyor, renk seçimi önemli.

Valla hocam öyleyse sportage ve tuscon u eleyin. Kadjar a da 100 bin lira verilmez gittim gördüm ben aracı teneke. Zaten reno yeni çıkardığı araçlara 100 bin fiyat çekmeyi alışkanlık haline getirdi kimle neyle kapışacaksa. Tivoli bence satarken sıkıntı olur hocam, bizde actyon vardı satana kadar illallah çektik. 5 yıl sonrada ne olur bilinmez. Duster zaten çöp. XV,Tiguan düşünebilirsiniz öyle ahım şahım az yaktıklarından değil de tuscondan az yaktıklarından Cx3 heybet + yakıt isteğinizde size en uygun araç bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scienly

Valla hocam öyleyse sportage ve tuscon u eleyin. Kadjar a da 100 bin lira verilmez gittim gördüm ben aracı teneke. Zaten reno yeni çıkardığı araçlara 100 bin fiyat çekmeyi alışkanlık haline getirdi kimle neyle kapışacaksa. Tivoli bence satarken sıkıntı olur hocam, bizde actyon vardı satana kadar illallah çektik. 5 yıl sonrada ne olur bilinmez. Duster zaten çöp. XV,Tiguan düşünebilirsiniz öyle ahım şahım az yaktıklarından değil de tuscondan az yaktıklarından Cx3 heybet + yakıt isteğinizde size en uygun araç bence.

Walla hocam cx3 hiç aklımda yoktu öyle geçerken uğradım, düşünmeye aldım. Manda hiç şüphesiz kalitelidir isimi vardır prestijidir, hiç incelwmwden biraz da önyargı ile mazda lüxtür aynı paraya daha az şey verir. Aynı şeyleri veriyorsa pahalı olur dedim. Cam tavan bile olmayışını da belki bahane gösterdim ama cam tavan olsun istiyorum. Bi yanda da ismi var havası var BİRAz kısa ama al mazda adı olsun diye de düşünmüyor değilim

Hocam opel mokka ya nasıl bakarsınız bilmiyorum da şöyle sitesinden bi baktım 111 bin çıkıyor en dolu hali aracın. Navigasyonu sürücü uyarı sistemlerini çıkarsanız 6500 daha düşüyor fiyat. 1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP FWD, 6 İleri Otomatik için geçerli söylediklerim. Bayidende indirim alırsanız düşünebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scienly

Hocam opel mokka ya nasıl bakarsınız bilmiyorum da şöyle sitesinden bi baktım 111 bin çıkıyor en dolu hali aracın. Navigasyonu sürücü uyarı sistemlerini çıkarsanız 6500 daha düşüyor fiyat. 1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP FWD, 6 İleri Otomatik için geçerli söylediklerim. Bayidende indirim alırsanız düşünebilirsiniz

Hocam mokka ve kuga hep beni etkiler de gözümü karartıp tusconlara çıkmayı düşününce onlar geride kalıyor. Biraz küçük kalıyorlar biliyorsunuz :)

• Kimdi la o kadjar ı tavsiye eden. Şimdi kafam iyice karıştı. 1 seçenek daha eklendi
    O kadar da küçük değil, fena değilmiş :)

ahahahaha ben sana dedim abi hem dolu araç hem dizel hem cam tavanı da efsanedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

ahahahaha ben sana dedim abi hem dolu araç hem dizel hem cam tavanı da efsanedir

Eksi olarak sunroof yok ve uzaktan çok büyük gözükmüyor+qashqai ile aynı fiyatlarda. Bu durumda qashqai mi kadjar mı sorusu ortaya çıkıyor.
    Çok da dolu değil ya cam tavan navigasyon falan dedikçe yükseliyor fiyat. Tam donanım seçeneklerine bakamadım o yüzden günahını almayım ama ekledikten fiyat tosununkine yaklaşıyor neredeyse :)

Sıfır almasan nasıl olur abi genelde 0-10.000 aralığında ilanlar var daha ucuza kapatırsın Cam tavan daha güzel durmuyor mu hem qq benim gözümde negatif etkisi var çok kaliteli gelmiyor tasarımı da çirkin bi de özellikle şanzumanına halen ısınamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

Sıfır almasan nasıl olur abi genelde 0-10.000 aralığında ilanlar var daha ucuza kapatırsın Cam tavan daha güzel durmuyor mu hem qq benim gözümde negatif etkisi var çok kaliteli gelmiyor tasarımı da çirkin bi de özellikle şanzumanına halen ısınamadım

Sıfır alayım diyorum ya
    Qashqai = kadjar gibi duruyor ama tasarımda qq öne geçiyor. 2. Eli de güzel ama ben biraz farklı olsun istiyorum. Herkesde qq var anasını satyım. Tabi farklı olunca 2.el gidiyor . Ben de bilemedim ne yapacağımı.

• Ya bende broşür vardı kadjar'ın ama annem atmış. Galeride ilk çıktığında gitmiştim hem touch hem icon vardı asf otomotiv kartalda. Touch donanımda bile elektrikli klima vardı diye hatırlıyorum navigasyon çok sıkıntı değil sonradan da dışardan başka marka takılabilir geri görüş kamerası vs, icon donanımla farkları elektrikli koltuk pure vision led farlar vs olabilir. Anadolu yakasında oturuyosan abi önce bostancıoğlu'na git nissana ordan çık metroya atla renaulta gör yarım saat hemen karşılaştır

• Tiguanı hiç sevmeme de Direksiyonun ordaki ekrandan navigasyon vermesi beni bitirdi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.