Şimdi Ara

[Acil! Yardım]Tuscon-Sportage-Vitara-Tivoli-CRV-Duster-Renegade...Hangisi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
2
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kb001 K kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi 4x4 sana fiziksel gücü 4 parçaya bölündüğünü ve tekerlere aktarıldığını düşün sistemi budur. 4L 4H 2H modları olurdu, bunlara aracın içinden swichle açardın kapatırdın. Fakat yeni model araçlarda bu 4x4 Tusconda normalde hep 4x2 olarak haraket ediyor fakat, kontrolün kaybedildiğini hissettiğinde, yada araziye çıktığında araç otomatik olarak 4x4 oluyor, ve sana hissettirmeden arabayı topluyor.

Şimdi Panoromik Cam Tavanla, sunroof arasındaki farkı 2 fotografla göstereyim

[Acil! Yardım]Tuscon-Sportage-Vitara-Tivoli-CRV-Duster-Renegade...Hangisi ?
    1. Resim Opel Astra HB de kullanılan sunroof

[Acil! Yardım]Tuscon-Sportage-Vitara-Tivoli-CRV-Duster-Renegade...Hangisi ?
    2. Resimde Seat Leon FR'da kullanılan panoromik cam tavan tavan yarıya yadar cam, onunda büyük bir kısmı açılabiliyor.

Bana kalırsa suv alıyorsunuz, beygir gücü kesinlikle yüksek olmalı. Neden diye soracak olursanız suv dediğiniz araçlar 1.5 ton ile 2 ton arasında bir ağırlığa sahip. Hafif değiller
    Bu araçlara 100-110 hp gibi güçle alırsanız, yokuşta, yada yük altında araç bayılır. O yüzden en az güç 130 hp olmalı. Otomatik vites tamam şehir içi kullanımda baya kullanışlı ve konforlu. Fakat yakıt tüketimi olarak dezavantaja sahipler. Tüketim önemliyse dizel+otomatik kombinasyonu düşünmelisiniz. Sanırım 130 dizel+otomatik vites ne qashqai de var nede renaultda var. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaykac -- 30 Ağustos 2016; 13:44:26 >

• Mazda cx3 hakkında ne düşünürsünüz. Malum adı var.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb001 -- 30 Ağustos 2016; 18:13:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    benim bi arabada önceliğim konsol tasarımı olur abi. bu arabanın da tasarımı cidden beni cezbediyor. galerisine gitmedim zaten en yakın da kadıköy'de var. 6 ayda bakım diye bir şey duydum tam emin değilim ama. bi de iç mekanı ne kadar geniş onu da bilmiyorum :D onun dışında 1260 kg imiş araç.105 motor da dizel. kadjar gibi bunda da 4 ortalama yazıyor 5 beygir de çok üzmez diye düşünüyorum yani o da seçenekler arasına girer bence
    Tuscon ABD de IIHS ye göre en güvenli araç seçildi bu sene.

Hyundai eski Hyundai değil. i20 poloyu i10 satış adetleri uçmuş gitmiş.

İçlerinde en güzel araç Tuscon
  • Mazda cx-3 hakkında ne düşünürsünüz ? Bugün yolda giderken gördüm, aklıma girdi, okadar da küçük değil aslında tek eksiği Sunroof yok. Ama ismi var ( Yani en azından benim zihnimde mazda ulaşılmaz, lüx, çok manyak kalitli bir marka diye duruyor :D :D )
    + Biz Hiç Peugeout a da bakmadık ha .
    2008SUV hakkında ne düşünürsünüz dizelleri bile ucuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb001 -- 30 Ağustos 2016; 22:01:31 >
    Power Sense donanım seviyesinde baya dolu geliyor fakat motoru 105 hp beygir gücü düşük yanından tusconlar tiguanlar tur bindirir gibi geçer :D. Tiguaaan :D

Edit: PSA grubu araçlarını çok uzun süre kullandık, kesinlikle BAKMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaykac -- 30 Ağustos 2016; 22:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaykac

Power Sense donanım seviyesinde baya dolu geliyor fakat motoru 105 hp beygir gücü düşük yanından tusconlar tiguanlar tur bindirir gibi geçer :D. Tiguaaan :D

Edit: PSA grubu araçlarını çok uzun süre kullandık, kesinlikle BAKMA.

PSA derken , anlamadım hangilerini kastedıyorsun
    Peugeot, Citroen, DS bu 3 ü araba yaptıklarını sanan avanak üreticiler...
  • quote:

Peugeot, Citroen, DS bu 3 ü araba yaptıklarını sanan avanak üreticiler...

Peugeut zihnimde hep iyi araba diye duruyordu hocam :S

Neyse en azından teorik anlamda da hedef kitleyi iyi bulmuşum, doğru arabalar üzerinde duruyorum gibi geldi sevindim. Şu tiguanı neden habire övüyorsunuz anlamadım. Herşeyi iyi olsada tipi sıkıntı toplaak bi araba tosbaga gibi .s
    Hocam psa 40-50 bin arası araç çıkarmadığı sürece ben para verip almam.

Bak babam 2010 da citroen berlingo aldı. Araba 10000 km ye geldi partikül filitre motoru bozuldu. Garanti kabul etmedi ki peder o kadar temiz kullanır ki arabayı, anlatamam onun o işi yapma ihtimali 0. Neyse bunu tamir edin o zaman diye bıraktık. Arabayı 2 gün tuttular partikül filitresini ve turboyu iptal etmişler. Arabanın sesi gücü herşeyi değişti. Artık aracı kullanmak o kadar eziyet hale geldi ki bayraktar otomotive şikayette bulunduk. Ne hikmetse bir anda garanti kapsamına girdi turbo aktif edildi. 1 sene geçti hep bir yeri problem veriyordu. Yok silecek kolu, yok ön takım sesi, yok klima, yok teyp, yok anahtar elektronik alıcısı rezil etti bizi, ki o zaman ki kullanılan 1.6 110 hp hdi motoru, kliması, teybi c3, c4, c5 de de kullanılıyordu. Şimdi de öyle araçlar yapıyorlar ki özellikle suvlarda, 4x2 yok 4 ileri otomatik şanzıman vs vs hep diğer rakiplerinden iyice geriden geliyorlar. Üst tarafa güzel görünümlü bir şasi çıkar 5-6 sene öncenin motoru şanzımanı vs yi kullanarak üretici olunmaz...

• quote:

Hocam psa 40-50 bin arası araç çıkarmadığı sürece ben para verip almam.

Bak babam 2010 da citroen berlingo aldı. Araba 10000 km ye geldi partikül filitre motoru bozuldu. Garanti kabul etmedi ki peder o kadar temiz kullanır ki arabayı, anlatamam onun o işi yapma ihtimali 0. Neyse bunu tamir edin o zaman diye bıraktık. Arabayı 2 gün tuttular partikül filitresini ve turboyu iptal etmişler. Arabanın sesi gücü herşeyi değişti. Artık aracı kullanmak o kadar eziyet hale geldi ki bayraktar otomotive şikayette bulunduk. Ne hikmetse bir anda garanti kapsamına girdi turbo aktif edildi. 1 sene geçti hep bir yeri problem veriyordu. Yok silecek kolu, yok ön takım sesi, yok klima, yok teyp, yok anahtar elektronik alıcısı rezil etti bizi, ki o zaman ki kullanılan 1.6 110 hp hdi motoru, kliması, teybi c3, c4, c5 de de kullanılıyordu. Şimdi de öyle araçlar yapıyorlar ki özellikle suvlarda, 4x2 yok 4 ileri otomatik şanzıman vs vs hep diğer rakiplerinden iyice geriden geliyorlar. Üst tarafa güzel görünümlü bir şasi çıkar 5-6 sene öncenin motoru şanzımanı vs yi kullanarak üretici olunmaz...

Hocam 3008 ???

Az önce keşfettim de çok harika gözüküyor, Göstergelerin oldugu yerin de bilgisayar gibi olması çok iyi ve bir sürü güvenlik özelliği felan filan da var....
    + Bi yerde daha gelicek diyor yeni bişeymiş gibi tanıtılıyor felan, sonra siteye baktıum 3008 halihazırda fiyatı gösteriyor.
    Sanırım bi tane daha yeni 3008 geliyor , benim videosunu izlediğim o mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb001 -- 30 Ağustos 2016; 22:41:48 >

Hocam o nasıl bir suv ben anlamadım van gibi duruyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

Kuga segment olarak bir üst sınıf qashqai, veyahut renegade bunlar crossover Kuga Suv. Aynı segment değil. KUGA Xtra il ve crv ile karşılaştırılması daha uygun olur keza cx3 değil cx5in rakibidir.

kuga o kadar buyuk değil hocam ya ben B-Suv deyip geçiyorum artık gözümü Tuscona felan cevirdiğimden ... Yoksa Mokkadır, Kugadır.. hep aklımın bir köşesindedir..
  • quote:

Hocam o nasıl bir suv ben anlamadım van gibi duruyor :D

Bahsettiğim gibi videolarda felan yeni çıakcak diye duydum tnaıtım videolarını izlledim diye sanıyordum, siteye baktıgmımda ise fiyatı felan yazıyor ama tipi benzemiyor sanırım yeni bir 3008 gelicek.
    Tipi mipi güzel
    hatta dur bulayım:
    https://www.youtube.com/watch?v=xNQYq8GVU1o

fena değil mi ?
    Pardon hocam, bu yeni kasa ben eski kasasını gördüm.
  • quote:

Pardon hocam, bu yeni kasa ben eski kasasını gördüm.

Qashqailere baktım da iyi bir seçenek olarak geldi bana ;
    Az yakıyor ( dizel seçeneği ile, belki benzinde de azdır) diye sevmiştim ama auto şanzıman alamıyorum dıyordum, manuel fıyatına otomatık kampanyası ile onu da alabiliyor gibiyim sanki, aklımı çeldi şimdi bak.
    Umarım bu kampanyayı Eylül olunca kaldırmazlar
    Qashqai lerin fullü 3008 kadar dolu gelir, 1.6 dizel motoruda iyidir, yakıtta kullanıcısını memnun eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kb001

Mazda cx-3 hakkında ne düşünürsünüz ? Bugün yolda giderken gördüm, aklıma girdi, okadar da küçük değil aslında tek eksiği Sunroof yok. Ama ismi var ( Yani en azından benim zihnimde mazda ulaşılmaz, lüx, çok manyak kalitli bir marka diye duruyor :D :D )
    + Biz Hiç Peugeout a da bakmadık ha .
    2008SUV hakkında ne düşünürsünüz dizelleri bile ucuz ?

Mazdayı bilmiyorum ama 2008 suv baya küçük içi ,bu arada dışıda küçük ,suva benzetemedim ben ,az birşey yüksek yapmışlar 2008 den hepsi o ,hani arazi aracı vardır ; range rover gibi ,suv vardır qashqai gibi bide crossoverlar var honda crv gibi ,iste bu adı suv kendi olmayan 2008 !suv! da bu klasmanların hiçbirine girmeyen ne olduğu belirsiz bir araç olmuş ( bayada kötüledim ,demekki hiç beğenmemişim 😂😂😂)

• Yeni Tiguan'a bakmanı öneririm. Tivoli ve Jeep Renegade iç hacim ve bagaj olarak diğerlerinin yanında yetersiz kalıyor. Mitsubishi asx 1.6 dizel seçeneğini de değerlendirebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.