Şimdi Ara

Acil yardım. Tavsiye lazım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Xperia sp
    nexus 4

bu 3 cihazdan birini alacağım ama karar veremedim sizce hangisini alayım.

internet girerim birazcık müzik dinlerim ve en fazla 1 saat oyun oynarım oyunlarla aram yok fazla. Kısaca bütün gün internette takılsam hangisi bana yararlı olur pil konusunda

• Nexus 4 sanırsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilde sp nexus 4 ten cok daha iyi. hatta pıyasanın en iyilerinden biri pil konusunda. performansları cok yakın ama nexus ta arttırılabılır hafıza yok cok ısınıyor performansı dusuyor ve kamerası vasat. xperia sp derim.
  • Nexus 4 ile Xperia Sp birbirlerine çok yakın telefonlar ama nexus 4 özellik olarak daha üstün bi telefon vede artısı Nexus 4 daha devamlılıgı olan bir telefon olur arkasında google destegi var ilk 4.2.2 telefondur hemde kendisi bence nexus 4 almalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankMorris10 -- 15 Temmuz 2013; 2:01:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

pilde sp nexus 4 ten cok daha iyi. hatta pıyasanın en iyilerinden biri pil konusunda. performansları cok yakın ama nexus ta arttırılabılır hafıza yok cok ısınıyor performansı dusuyor ve kamerası vasat. xperia sp derim.

Xperia sp'nin güncellemesi sıkıntı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BobLeeSwagger

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

pilde sp nexus 4 ten cok daha iyi. hatta pıyasanın en iyilerinden biri pil konusunda. performansları cok yakın ama nexus ta arttırılabılır hafıza yok cok ısınıyor performansı dusuyor ve kamerası vasat. xperia sp derim.

Xperia sp'nin güncellemesi sıkıntı gibi.

eskidendi o. eski ceo donemindeydi. mesela htc one dan once 4.2 yı aldı xperia z. guncelleme yavaşlığı eskide kaldı sony nin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.