ilk öncelikle yanlış yere actıysak kusura bakmayın mod dan taşımasını rica edicem
SORUNUM ŞU (vBulletin 4.0.1) VERSİYONMU BİR FORUM SİTESİ VAR REP OLAYINDA: sayacları güncelle den Üye Tecrübe puanlarını yeniden oluştur u 10 yapıp güncelledim. standatıda oydu zaten .rep ler 1 oldu rakam olarak deil replerimiz ama repde düşüş oldu. bütün üyelerin hepside 1 oldu seviye yüksek olanların bile 1 oldu yani anlıycağınız bunu teşekür bölümünden ayarlamaya çalıştım ama teşükkürü artmasına rağmen repde bir yükselme olmuyor
shelcimize sordum oda uğraştı biraz ve az da olsa yaptı sayılır fakat kişiye has oluyor... her kişinin seviyesine göre tek tek ayarlanması gerekiyor oda her üye olanın konu ve teşekkürürü artıkca onlarınkinide tek tek ayarlamamız gerekicek.oda olucak iş deil ....? soncare yedek leme yapıcaz dedi bukadar basit bir konu için yedekleme yapmak da bana açıkcası biraz tuhaf geldi
üye gurubuna ve seviye ye göre rep leri normal hale getirmenin bir yolu olmalı (vBulletin 4.0.1) dan anlıyan birinin yardımlarını bekliyorum arkadaşlar