Şimdi Ara

Acil Yardım Recovery / Dfu moddan çıkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün telefonumu jailledim herşeyi sorunsuz yaptım ki dimmer adlı tweaki indirdikten sonra telefon kapanmadı ve recovery moda girdi.
    Çeşitli sitelerde tinyumbrella adlı programdan bahsediliyor ancak linklere tıklayınca sitesinin ana sayfasına yönlendiriyor. Bildiğiniz başka bir yöntem var mı eğer yoksa tinyumbrella fix recovery programının linkini atabilir misiniz çok acil lütfen yardım edin telefon elmada takılı kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: satisfiedwell

Arkadaşlar bugün telefonumu jailledim herşeyi sorunsuz yaptım ki dimmer adlı tweaki indirdikten sonra telefon kapanmadı ve recovery moda girdi.
    Çeşitli sitelerde tinyumbrella adlı programdan bahsediliyor ancak linklere tıklayınca sitesinin ana sayfasına yönlendiriyor. Bildiğiniz başka bir yöntem var mı eğer yoksa tinyumbrella fix recovery programının linkini atabilir misiniz çok acil lütfen yardım edin telefon elmada takılı kaldı.

Google'a Tinyumbrella indir yazdım bu çıktı. Tıklayınca da indirmeye başladı.

http://m.download.cnet.com/TinyUmbrella/3000-18545_4-75766724.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    indirdim ama ekranın ortasında siyah bir çubuk var kaldı öyle
  • OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    dostum tinyumbrella ile exit recovery dedim elma çıktı ama yine açılmadı telefon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.