Arkadaşlar 10 senelik bir pc vardı psu 300 wattı ve az önce okudum bi sayfada transistörler yandığından açılırken sorun çıkarıyordu. Bende 5 senelik pc nin psu sunu taktım ama bilgisayarwindows sayfasında kalıyor windows dolarken donuyor neden olur? Birde psu yu taktım anakart fanı feci şekilde dönüyordu
Not : bunu yazarken açıp kapatmayı denedim açılmama sorunu gene oldu. Hale windows sayfasında takılıyor bu arada elimde 350w psu var taksam sorun çıkar mı hasar filan görür mü parçalar.
sorunun psudan olduğuna eminmisin işletim dosyaları sorun görmüştür harddiskin bozulmuştur mesela benim hdd de sorun var forum konu açtım 5 günde 3 kere format attım şuan kullanılabiliyor sorunu sadece psu da arama !