Bildirim
ACİL Yardım !!! (PM özelliğiniz kapatılmış durumdadır. Yönetimle temasa geçiniz.)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yönetimle temas sağlandı.
_____________________________ Macbook Air 11"/iPhone5/iPod4th32Gig/iPad1st/iPadmini2Retina64GigSony NWZ-ZX1/Sony MDR-1A/BT/ AKG K518DJPlayStation4/PlayStation3/PS VitaLG 32MB25HM 82 Full HD MonitorLogitech Driving Force G29Asus N552VW-FW149T
-
Ekleme : Anlık bir hata oluştu.
Rezil olduk iyimi. Programcımıza iletiyorum, en kısa zamanda pm sorununu gidereceğiz._____________________________ Macbook Air 11"/iPhone5/iPod4th32Gig/iPad1st/iPadmini2Retina64GigSony NWZ-ZX1/Sony MDR-1A/BT/ AKG K518DJPlayStation4/PlayStation3/PS VitaLG 32MB25HM 82 Full HD MonitorLogitech Driving Force G29Asus N552VW-FW149T
-
Tam da sırasıydı.
_____________________________ -
aynı durumdayım demekki tek değilmişim dedim ne kusur ettik acaba başımıza geldi genelmiş sorun anlaşılan
_____________________________ 2008 YILINDAN BERİ FORUMDA GÜVENİN VE KALİTENİN ADRESİ
https://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=548354 -
Uncy ve komando57; pm özelliğiniz açılmıştır.
_____________________________ Macbook Air 11"/iPhone5/iPod4th32Gig/iPad1st/iPadmini2Retina64GigSony NWZ-ZX1/Sony MDR-1A/BT/ AKG K518DJPlayStation4/PlayStation3/PS VitaLG 32MB25HM 82 Full HD MonitorLogitech Driving Force G29Asus N552VW-FW149T
-
Oh be ! açıldı
_____________________________ -
burdan şükranlarımı sunarım
_____________________________ 2008 YILINDAN BERİ FORUMDA GÜVENİN VE KALİTENİN ADRESİ
https://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=548354
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler