öncelikle merhaba.uzun zmndır almaya karar verdiğimiz araçlar arasında sıkışıp kaldık bir türlü çıkamıyoruz yardımlarınıza muhtacım.2.el alcağmızıda belirterek bizim için yakıt sarfiyatı,konfor,sağlamlık,donanım ve servis bakımları kritalleri olması şartıyla acaba hangi aracı önerirsiniz kullananlar varsa ltfen objektif bi şekilde bilgilerini paylaşırlarsa sewinirim..araçlar 1.6avensis,1.6laguna,1.6vectra,1.6passat,1.6mondeo(eski kasa) ayrıca ford tan posta geldi yeni mondeolar için 60ay 0 faizle kredi imkanı sunuyorlar buda kafamızı karıştırdı ama yeni bir araç olması sebebiyle ne kdr güwenilir bilemiyoruz foss çıkmasın(: arkadaşlar yorumlarınız için şimdiden çok thanx
Bütçe ne kadar ?
30000ytl 1-2 oynayabilir ama
arkadaşlar peugeot407 de eklendi..bilginize..
passat toyota ford sıralaması yapardım.
2003 2004 bi passat al konfoforu yaşa vergi sıkıntısıda yoktur 4 yaşında arabanın
pls pls pls ne demek?
Bu arkadaş kendini ÇET yapıyor sanıyor sanırsam
diğer forumlarda vectranın hantallığından bahsetmişler galiba doğru bu,avensisinde sağlamlığından ve performansından..bnm kafamada avensisle passat yattı ama avensis daha üstün gibi sanki bilgisi olan warmı???
ÇET değil chat(:
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
pls pls pls ne demek?
Bu arkadaş kendini ÇET yapıyor sanıyor sanırsam
Bence Avensis
quote:
Orjinalden alıntı: okandilek2003
Bence Avensis
bencede o paraya elegant donanımlısını bulabilirsiniz 2005 yada 2006 model
peki ford a baktınızmı hiç yeni mondeo ya bilginiz warmı hiç ben sdece fotolarından baktım arka tampon hariç heryeri gzl ve 60 ay 0 faizde insanı düşündürüo hani..biz ford kullanıcısı olduğmz için öle bi avantaj sunuyolar bize
Kardeşim objektif olmak gerekirse D sınıfı arabalarla 1.6 motorların uyumu oldukça tartışmalı.
Bu sınıf arabalarda en iyisi kanımca 1.8 ve 2.0 lt motorlara yönelmek. 1.6 motorlar en çok C sınıfı araçlarda verimli oluyor.
Gerçi her insanın otomobilden beklentileri değişse de eğer amacın performans ise bu dediğimi dikkate almalısın. Zira saydığın modellerin neredeyse hepsinde dediğin hantallık az ya da çok mevcut.
Sayet düşük vergi diliminde d sınıfı konforu yaşamak istiyorum öyle hızla falan işim yok diyorsan ona lafım yok. Zira para konusunda sıkıntı çekmeyen bir abimiz 0 aldığı 1.6 vectraya en fazla iki ay dayanabildi.Çünkü onun beklentisi performanslı bir arabaydı. Şimdi ne yapıyor dersen aldığı ikinci el bir volvo s60 t5 le gününü gün ediyor.
Bu uyarıdan sonra seçimimi soracak olursan 1.Avensis 2.Laguna 3.Passat olurdu.
Hayırlı seçimler.Kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme