Şimdi Ara

acil yardım lütfen ! P35C DS3R için RAM tavsiyeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda aradım net bir sonuç bulamadım.
    P35C DS3R Rev2.1 anakart,
    e8200 core2duo işlemci
    Zotac 9600 GT ekran kartı
    2 x Seagate Barracuda 16 MB RAID 0 Disk

Şu an dandik bir 667 mhz ram kullanıyorum, performans beklediğimden iyi

yeni RAM alacam, en az 2 GB, 1066 mhz düşünüyorum,
    gecikme süresi olayını pek bilmiyorum, hangi marka-model RAM tavsiye edersiniz

kafam baya karıştı lütfen yardım !

HTC Touch Diamond 2
  • Corsair 2x1 gb dual kit 1066 mhz soğutuculu.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• team extreme 2x1gb 1066mhz dual kit al.en ii çözüm derim.çok ii çalılşıyor.
    team extreme anakartın desteklenen RAM ler listesinde görünmüyor bu yüzden sıcak bakmıyorum
    Corsair in dediğiniz modeli de T2X2048-8500C5D, bu da listede yok ama CM2X1024-8500C5 var (en sondaki D farkı), bunun bir sorun yaratmayacağını düşünüyorum.
    Corsair i baya inceledim büyük ihtimalle onda karar kılacam ama farklı önerileri de lütfen beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoxelans -- 9 Nisan 2008; 13:27:26 >

HTC Touch Diamond 2
  • corsairin detaylarında Cas 5 - 5 - 5 – 15-2T yazıyor,
    bu performans açısından daha düşük gecikmelere göre düşük bir değer değil mi?

HTC Touch Diamond 2
  • 2x1 gb hyperx ramler listede var ama malesef onlar takılıyken anakartım oc tutmuyor.oluyor ertesi sabah açtıgımda default hale dönüyor.

bunların yüzünden 4x1 düz kingston kullanıyorum.hyperx lerde kenarda yatıyor.çok güvenme destek listesine benim rev. 2.0...
    seagate acil yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.amon

Benim anakart da EP35-DS3R,galiba çok benzeri bunun,1066 crucial ball.tracer aldım,yaın takıcam,sistem tanır mı acaba?

anakart combo degilse bir problem yaşayacagını sanmam.combo ram liler sıkıntılı
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.