Şimdi Ara

Acil yardım lütfen - iPhone 5 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar iphone 5 alıcam ama hangi renk almalıyım karar veremedim ben hep kot pantolon giyiyorumda beyaz alırsam kot pantolonun mavisi çıkarmı ? Beyazların home tuşu sallanıyo birazda içine girik diyolar. Kullanan biri cevaplayabilirmi ? Siyahını da alabilirim ama çabuk çiziliyo ve boyası dökülüyo diyolar. Siyahında home tuşu normalden biraz çıkık diyolar siyahın boyası kot pantolonumun çıkar mı ? Kullananlar varsa sorularımı net bi şekilde açıklayabilirmi özelliklede kot pantolonda kullananlar lütfen cevaplayabilirmi ?

Saygılar.

• Bu sorunuzun yeri burası değil fakat cevaplayayım.
    5 aydır Beyaz iPhone 5 kullanıyorum, genelde kot giyerim. İlk zamanlar kılıf kullanmadım, telefona hiçbir şey olmadı. Fakat çizilme ihtimaline karşı kılıf kullanmanız iyi olur.

Siyah iPhone'da, Beyaz iPhone'da aynı fabrikadan çıkıyor. Beyazın home tuşu sallanıyor ve içine girik(!), siyahın home tuşunun ise kusursuz olduğunu söyleyenlere inandınız mı gerçekten ? Nasıl bir organizma söylemiş olabilir, merak ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

Bu sorunuzun yeri burası değil fakat cevaplayayım.
    5 aydır Beyaz iPhone 5 kullanıyorum, genelde kot giyerim. İlk zamanlar kılıf kullanmadım, telefona hiçbir şey olmadı. Fakat çizilme ihtimaline karşı kılıf kullanmanız iyi olur.

Siyah iPhone'da, Beyaz iPhone'da aynı fabrikadan çıkıyor. Beyazın home tuşu sallanıyor ve içine girik(!), siyahın home tuşunun ise kusursuz olduğunu söyleyenlere inandınız mı gerçekten ? Nasıl bir organizma söylemiş olabilir, merak ettim..

hocam beyazı özel olarak çinde üretiyorlar

• Ben olsam siyah alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz bence hiç kararsız kalmayın siyahın köşesi çizildimi gözünüz hep oraya kayıcak ancak beyazın köşesi çizildimi zaten renk yok boya değil fazla birşey fark etmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Beyaz bence hiç kararsız kalmayın siyahın köşesi çizildimi gözünüz hep oraya kayıcak ancak beyazın köşesi çizildimi zaten renk yok boya değil fazla birşey fark etmezsiniz.

sen siyahı boyalı mı sanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Beyaz bence hiç kararsız kalmayın siyahın köşesi çizildimi gözünüz hep oraya kayıcak ancak beyazın köşesi çizildimi zaten renk yok boya değil fazla birşey fark etmezsiniz.

sen siyahı boyalı mı sanıyorsun?

Hocam benim görüşüm bu yönde arkaşada mantıklı bir açıklama yapmaya çalıştım sormuş açıkladım.Yine isterse siyah alır, bu kadar basit kendi görüşümü belirttim dünya görüşünü değil.Sizde atarlı bir girişle girdiğinize göre siyah model kullanıyorsunuz güle güle kullanın. Yanlış değerlendirmişsiniz yazdıklarımı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !!! - Lütfen çok acil - !!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben beyaz kullanıyorum mavi kotla boya falan çıkma olayı imkansız birşey =)) home tuşundada çok şükür hiç sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

Ben beyaz kullanıyorum mavi kotla boya falan çıkma olayı imkansız birşey =)) home tuşundada çok şükür hiç sorun yok.

Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

Bu sorunuzun yeri burası değil fakat cevaplayayım.

Tabletteyim ama tablet sürüm değil. O yüzden iphone yerine iphone oyunlarına tıklamış olamalıyım :) Teşekkür ederim
  • quote:

2 modelide canlı canlı inceledim 1-2 ay sonra siyahını alıyorum. Karar değiştirip beyazda alabilirim ama neyse alınca buraya yazarım :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: golden_jordan

quote:

2 modelide canlı canlı inceledim 1-2 ay sonra siyahını alıyorum. Karar değiştirip beyazda alabilirim ama neyse alınca buraya yazarım :).

Şimdiden güle güle kullanın hayırlı olsun. :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: golden_jordan

quote:

Şimdiden güle güle kullanın hayırlı olsun. :))

Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.