Şimdi Ara

ACİL YARDIM LUTFEN EXPLORER KALDIRAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende explorer 8 yuklu fakat askeri personel sınavları basvurusu icin illaki explorer 7 gerekli. Bende tum portable explorerleri indirdim fakat hicbirinin kutucukları calısmıyor. Mesela googlede yazdıgımız arama kutusuna yazı yazılmıyor. En azından 10 tane ındırdım hıc calısmıyor ne yapmam lazım yardımcı olabılırmısınız geri 7ye donme ımkanım varm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGDizayn -- 9 Temmuz 2009; 11:31:06 >

• ie 8 i program ekle kaldırdan kaldır sonra ie 7 microsoft un sitesinden indir kur...
  • Program ekle kaldırda explorer yokki
  • baktınmı... ie 7 var 8 de olması lazım
  • program ekle kaldırdada uninstaller programlarındada gorunmuyor
  • http://windowshelp.microsoft.com/windows/tr-TR/help/448b12c8-83f3-47c1-aa26-5d4a8e6422461055.mspx

Bu linkte vermis ama bu dedigi bende yok mesela denetim masasında sadece program ekle kaldır var sadece program yokki
  • eğer sen bu ie 8 i 7nin üstüne kurduysan program ekle kaldırda 7 olarakta gozukebılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ie 7 yi microsoft tan indir kur bi belki olur...
  •  ACİL YARDIM LUTFEN EXPLORER KALDIRAMIYORUM

Malesef explorer 8 kalkmadan olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaLeCoVeR

eğer sen bu ie 8 i 7nin üstüne kurduysan program ekle kaldırda 7 olarakta gozukebılır.

Explorerle ılgılı hıcbırsey yok delırecegım yaaa
  • Program Ekle Kaldır a gel.Solda Windows Bileşenlerini Ekle Kaldır var.Ordan Internet Explorer'ın kliğini kaldır tamam yap.Sorunun bitecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertensore -- 9 Temmuz 2009; 12:11:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.