Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN cdwr dvdwr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya benim cdrom ve cd writer ım var. şimdi bi de dvd writer aldım.sorun şöyle başladı.ben cdrom u çıkararak yerine cdwriter ı,cd writer yerine de dvd writerımı takmak istedim. böyle yapınca bilgisayar ne cd writerımı tanıdı nede dvdwriterımı.ama cdrom u takınca altına hangisini takarsam takıyım bilgisayar tanıdı.nasıl cdwriterımı cdrom un işlevini yapacak şekilde tanıtabilirim?? yardım ederseniz sevinirim.

• arkadaşım bu optik sürücülerin arkasında JUMPER denilen seçici bağlantı elemanları var. tahminen CD WRİTER in ile DVD sürücününki aynı yere takılıdır. O yüzden tanımaz bilgisayar. Cıkaracağın CD sürücünün arkasındakine bak, onun yerine takacağın DVD sürücünün Jumper ini aynı pinlerin olduğu yere tak. Bi sorun kalmaz.bak resmini de koyuyorum.
  • abi çok saol yaa,walla.çok teşekkür ederim.evet benimkilerde farklılık varmış. aynı yere taktım şimdi bilgisayarı bi kapatıp tekrar açıyım.abi walla çok teşekkürler,hem o nasıl anlatımdı yaa resim falan,süper.çok teşekkürler saolasın
  • soldaki MASTER ortadaki SLAVE sağdaki CABLE SELECT oluyor genelde...

yani birini MASTER diğerini de SLAVE yapmak durumundasın dostum.......

hengisini daha çok kullanacaksan onu MASTER yaparsan performans açısından yararına olur
  • sen de saol arkadaşım umarım yardımım dokunmuştur. Ayrıca mus_efe hocama da teşekkür ederim, ben de hangi slotun ne işe yaradığını tam bilmiyodum, bu sayede öğrenmiş olduk
  • evet yaptım,sorun halloldu ikiniz de çok saolun walla. ayrıca ben hiçbirini bilmiyodum hepsini öğrenmiş oldum yardımınız için tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.