Şimdi Ara

Acil yardım lütfen bakınız :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda hiçbir şey yapmıyordum yani tunngle setup ı indirmiştim kuruyordum ve bir anda pc dondu siyah ekran oldu düzeldi böyle bir hata oldu "AMD Görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu." ısınma problemi yok boştayken 37 derece oyundayken en fazla 65 derece oluyor ekran kartı alalı 1 ay olmadı sapphire hd 7850 bu hata ciddi midir lütfen yardım...
    oyunlarda bazen donma yapıyor ve reset atıyorum ısınma sorunu yok acaba psu mu yetmiyor lütfen yardım yeni aldım ekran kartı

psu: 650 watt

ekran kartı: sapphire hd 7850 eski ekran kartta sorunsuz oynadığım oyunlar şimdi donuyor servsie götürmelimiyim sizce? (format attım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricardodiaz -- 28 Haziran 2012; 4:50:53 >

• Bu ekran kartından önce hangi ekran kartını kullanıyordunuz ?
    Eğer sorun hiç düzelmez ise, harici ekran kartını çıkarıp onboard ekran kartı kullanın. Sorun çıkartmaz, oyun oynayamazsınız ama sorun olmaz diğer işlemlerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR006

Bu ekran kartından önce hangi ekran kartını kullanıyordunuz ?
    Eğer sorun hiç düzelmez ise, harici ekran kartını çıkarıp onboard ekran kartı kullanın. Sorun çıkartmaz, oyun oynayamazsınız ama sorun olmaz diğer işlemlerde..

eski ekran kartım nvidia geforce 9800gt di
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricardodiaz

quote:

Peki yeni ekran kartını aldıktan sonra veya önce bilgisayarınızda bir donanım patlaması yaşandı mı ? ve ekran kartını neden değiştirme ihtiyacı duydunuz ?
  • quote:

quote:

quote:

Peki yeni ekran kartını aldıktan sonra veya önce bilgisayarınızda bir donanım patlaması yaşandı mı ? ve ekran kartını neden değiştirme ihtiyacı duydunuz ?

yok bir şey olmadı yeni ekran kartını yeni nesil oyunları daha yüksek ayarlarda oynayabilmek için değiştirmiştim

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok bir şey olmadı yeni ekran kartını yeni nesil oyunları daha yüksek ayarlarda oynayabilmek için değiştirmiştim

Hmm..
    Bu konularda fazla bilgim yok, daha çok donanım değil yazılım hakkında bilgim var..
    Benden bilgili olan arkadaşlar var,onlar sorunu çözer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoDeR006 -- 28 Haziran 2012; 5:26:20 >

• sizce satın aldığım yere geri götürim mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Driver arızası gibi anladım ama yinede aldığın yere bi danışmakta fayda var çünkü o ekran kartını çok iyi biliyorum çok makinaya kurdum ama bugüne kadar öyle bir sorunla geri dönüş olmadı
  • Ekran Katı Hasar Almış Olabilirmi
  • Ben de öyle düşünmüştüm ama, daha önce bilgisayarda donanım patlaması veya yanması olmamış.. Ama haklısınız belki ısındıysa ekran kartı zarar görmüş olabilir
  • quote:

Bilgisayarda hiçbir şey yapmıyordum yani tunngle setup ı indirmiştim kuruyordum ve bir anda pc dondu siyah ekran oldu düzeldi böyle bir hata oldu "AMD Görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu." ısınma problemi yok boştayken 37 derece oyundayken en fazla 65 derece oluyor ekran kartı alalı 1 ay olmadı sapphire hd 7850 bu hata ciddi midir lütfen yardım...
    oyunlarda bazen donma yapıyor ve reset atıyorum ısınma sorunu yok acaba psu mu yetmiyor lütfen yardım yeni aldım ekran kartı

psu: 650 watt

ekran kartı: sapphire hd 7850 eski ekran kartta sorunsuz oynadığım oyunlar şimdi donuyor servsie götürmelimiyim sizce? (format attım)

1-PSU gücü yetmiyor olabilir.
    2-Ekran kartın sistemle iyi uyuşmuyor olabilir yada sistemin özellikleri ekran kartını karşılayacak kapasitede olmayabilir.
    3-Ekran kartı driverini yeniden kurmayı deneyin.
    Konu hakkında internetten parçaların uyuşup uyuşmadığına ayrıntılı olarak bakabilirsin diye düşünüyorum. İnternetten araştır, senin sistemine hangi ekran kartı daha iyi olur diye. Ona göre aldığın yere git, değiştirmek istediğini söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £XE -- 28 Haziran 2012; 15:03:59 >

• konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır
    lütfen kurallara uygun bir başlık altında konu açınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 28 Haziran 2012; 15:29:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_skl

konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Hocam sizi teknik yardım bölümü yöneticisi yapsınlar

Sorunuza gelicek olursak driverleri baştan kurun.Ancak ürün yeni olduğu için servise götürün ürün fabrika çıkışından hatalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

quote:

Sorunuza gelicek olursak driverleri baştan kurun.Ancak ürün yeni olduğu için servise götürün ürün fabrika çıkışından hatalı olabilir.

torrent sitelerinde araştırdığıma göre sadece shogun 2 oyununda sorun var galiba herkes de donuyormuş çünkü diğer oyunlarda donma yapmadı fakat "AMD Görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu." bu durum ciddi mi birkez oldu daha olmadı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

quote:

torrent sitelerinde araştırdığıma göre sadece shogun 2 oyununda sorun var galiba herkes de donuyormuş çünkü diğer oyunlarda donma yapmadı fakat "AMD Görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu." bu durum ciddi mi birkez oldu daha olmadı

1 kere yaptıysa sorun yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.