Şimdi Ara

Acil yardım lazım bana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir balon göz japonum birde normal japonum var küçük 3 cm civarı bunlar büyüyünce veya şimdi yavrular mı

• Japon balıkların üretimi acemileri için zorlu ve zahmetlidir. Bu balıkların iki türlü üretimi vardır birincisi doğal ikincisi ise yapay yani sağım yöntemidir. Tabi bu iki yöntemde içinde yapılması gerekenler vardır yani hem dişinin hemde erkeğin hazır olmalıdır. İlk olarak balıkların yaşları 9 aylık ve 1 yıllık olmalıdır. Akvaryumda diğer balıklarda hep dişiler fazladır japonlarda ise erkek fazla olmalıdır yani 2 dişi varsa 3 erkek olmasında fayda vardır.Üremesi için su sıcaklığı 16 ile 22 arası iyidir.
  • SerraTürkan kullanıcısına yanıt
    BALON GÖZ JAPON İLE NORMAL JAPON YAVRULAR MI SONRA VEYA BU YAŞTA
  • Çaprazlama olabilirde.olmayabilirde.Şans meselesi.1 yada 2 yıl içerisinde duruma göre üreme olgunluğuna gelirler.
  • Japon balıkları havuzlarda üretilir yani akvaryum ortamında japon balıklarından yavru almak profesyonel kişiler tarafından bile çok zordur. O nedenle senin de çok deneyimli olmadığını düşünürsek yavru alman imkansızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 13 Ekim 2014; 15:28:51 >
  • İmkansız değildir ama zahmetli ve zordur...
  • yassyoss kullanıcısına yanıt
    çaprazlama ne demek acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece aynı tür balıklar çiftleşmez; Poecilia cinsinin türleri olan lepistes (reticulata), velifera (velifera), moli (sphenops) kendi aralarında ve Xiphophorus cinsinin türleri olan kılıçkuyruk (helleri), plati (maculatus), ay kılıç (yine helleri) da kendi aralarında çiftleşebilir ve sağlıklı yavrular meydana getirirler.Japonlardada bu çaprazlama bazen olumlu sonuçlar vermektedir.@serratürkan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.