Şimdi Ara

acil yardım kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar aklımda oyuncu kulaklığı olarak trust gxt 363 var bu kulaklık hakkındaki kullanımlarınız varsa önerileriniz yardımcı olursanız mutluluk duyarım :)

    aklımdaki diğer kulaklıklar:
    sıny rampage sn rw1
    Snopy Rampage SN-R5
    Trust Gxt 363
    gxt 340
    Logitech G230
    karar veremiyorum lütfen yardım edinn :)
    varsa önerileriniz yazmaktan çekinmeyin lütfen.



  • bende donanımhaberi düzgün yardımlaşılıcak biyer sanıp üye olmuştum iyi günler herkeze
  • megatrown M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Merhaba

    Bu bölümde öyle hemen cevap almanız biraz zor , ancak editörlerimiz gerektiğince cevap veriyorlar fakat her konuya cevap vermek zorunda değiller inisiyatiflerine kalmış bir şey .

    Şimdi konumuza gelecek olursa ; Size önerim SN-RW1 olacaktır . Neden derseniz , ilk önce logitech g230 ile piyasanın bel kemiği haline gelsede alan bir daha almıyor diyebilirim . Çünkü biraz sorunlu bir ürün . Mikrofon yeri çok kolay çıkıp kırılabiliyor pek dayanıklı değil . Ses kalitesi fiyatına göre bence kötü , çevremdeki biraz çok kişiden de bunu teyit ettim .

    Neden size snopy tercih ettiğime gelecek olursak ; öncelikle şu an onu kullanıyorum ve indirimden almıştım ( bimeks'ten 150 tl ye ) , ve gayet memnunum tam olarak 120 saati doldurasam da en azından bir 50 saatlik kullanımım olmuştur 1 hafta içerisinde . Eğer ben cs go da çok iyi yer tayin etmek istiyorum derseniz gayet memnun kalacaksınız ( eğer bundan önce gerçek 5.1 veya 7.1 kulaklık kullanmadıysanız ) . Titreşim özelliği özellikle bass ağırlık müziklerde çok mutlu edebiliyor sizi

    Kendisine özel programı da var ve bayada zengin diyebilirim . Mikrofon ayarlarından ekolayzırına kadar çoğu şey var . 7.1 açıp kapatabiliyor veya hoperlörlerin yerini değiştirebiliyorsunuz ( sanal surround dedikleri olayda bundan kaynaklanıyor ) .

    Gelelim en beğendiğim yönüne yani mikrofon kalitesine . Öncelikle şunu belirteyim logitech ve diğer söylediğiniz markalardan çok daha iyi , bunu ilk önce bilelim . Ardından , sesiniz dip ses olmadan yani arkadan hafif bir hışırtı olmadan gidiyor ama bunu yapabilmek için ses seviyesini biraz düşürmüşler fakat sesiniz az gitmiyor orta bir seviyede gidiyor , ve ağıza uzak olmayan çene yanı - yanağa yakın bölgede olduğu için nefes alış verişlerinizde gitmiyor karşıya . Kumandasında titreşimi ve mic kapa ses seviyesini yükseltme gibi fonksiyonlarıda var . Genel olarak 150 tl için 7,5-8,0/10 olarak puanlaya biliriz. Ama fiyatı 200 tl olarak bakarsak ben 7 derim . Herhangi bir sorunuz olursa elimden geldiğine cevaplarım .

    İyi forumlar

    ( Unutmadan şunuda ekleyeyim , everest /snopy/rampage markasına fazla güvenmeyin bu ürün birebire msi markasının kulaklığının çakmasıdır yani üretici aynı üzerindeki işaret ve simgeler farklı fakat ses kalitesi vs hepsi aynı . Bunun aynısını yurtdışından 30 dolar seviyesine bulmanız mümkün biraz bakın derim )




  • trust gxt 363 kulaklık almıştım severek kullanıyorum  

  • Bu markalar yerine kaliteli bir kulaklık alınabilir.


    inventus
    REDRAGON H270 MENTO Gaming RGB Kulaklık - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12125
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.