Şimdi Ara

acıl yardım....hp recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar konuyu hp olumunede actım ancak bır yardım alamadım basımda garıp bır sorun var
    arkadaslar dv2700 modelını notebook u
    partıtıon magıc kullanarak hdd yı ıkıye boleyım dedım.. hay bolmez olaydım
    ustunde gelen vısta uctu ısın kotu kısmı elımde recovery dvd lerı de yok.bende ıcındekı recovery kısmını sılmeden (8 gb lık bır yer tutuyor bu bolum ) lısanssız bır vısta kurdum ancak ne yaptıysam f11 ıle recovery bolumunu baslatıp tum sıstemı ılk gune donduremıyorum yardım edebılıcek bırısı varmı..

• Geçmiş olsun sanırım recovery bölümü uçtuğu için F11 tuşu işe yaramıyor.

Eğer elinizdeki vista temiz ise, bilgisayarınızın altındaki etiketteki numarayı girerek lisanslı hale getirebilirsiniz.

Ayrıca Driver sorunu yaşarsanız hpnin sitesinde mevcuttur.

İyi günler
  • hayır recovery bolumu halen duruyor sılmedım asıl sordugumda o zaten
  • bır norton ghost deneyıp o partıona gırmeyı denemek yada acronıs kurarak denemek lazım

kardes en sonunda olmassa bır sey cıkmassa al yedegını dıskı komple ucur servıse gotur de benım bılgısayar kullanırken gıttıde de o sende cd ıster dedı bana verılmedı o der cd olusturmanız gerekıyor dıye sende kımsede demedı cd olusturacam dıye o orada dıske ımaj atar kurup verır sonra sende cdye ımajını alırısn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRayep -- 25 Şubat 2009; 21:56:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.