Hp yazıcım daha henüz yeni aldım.güç kaynağı ups ile kullanıyorum.bugun açtım açılmadı.elektrik gelmiyor.adaptörünü ölçtüm 32 volt 2000 ma değerinde bir adaptör ve ölçtüğümde 2 volt bile gelmiyor.adaptörü bozulmuş değilmi.yani nasıl olur yeni ürün durduk yere bozulurmu...düşürmedim asla birşey olmadı.birde elimde 32 volt 2500 ma amperlik bir adaptör daha var.onu ölçtüm 32 volt geliyor.onu taksam denesem cihaz yanarmı.yani 2000 ma diğeri 2500 ma yazıcıya zarar verirmi...bu hp yazıcıda kaçıncı sorun geliyor başıma
quote:
Orijinalden alıntı: BorckaArtvin
Hp yazıcım daha henüz yeni aldım.güç kaynağı ups ile kullanıyorum.bugun açtım açılmadı.elektrik gelmiyor.adaptörünü ölçtüm 32 volt 2000 ma değerinde bir adaptör ve ölçtüğümde 2 volt bile gelmiyor.adaptörü bozulmuş değilmi.yani nasıl olur yeni ürün durduk yere bozulurmu...düşürmedim asla birşey olmadı.birde elimde 32 volt 2500 ma amperlik bir adaptör daha var.onu ölçtüm 32 volt geliyor.onu taksam denesem cihaz yanarmı.yani 2000 ma diğeri 2500 ma yazıcıya zarar verirmi...bu hp yazıcıda kaçıncı sorun geliyor başıma
arkadaşım bizde aynı aletin plussız olanı var...bizde tarayıcıda sorun çıktı...olmadı 3 kere gitti sonunda ürün komple değişti.....sonra ardından wireless durduk yere gitti.....HP servisi çok dert bir yer zaten....elektrikten sorun garantiye girmez dediler halbuki şirkette onlara yaptırdığımız ve canavar gibi online ups lerin olduğu bir altyapımız var.... istesende şehir cereyanına bağlayamazsın....gelip yerinde inceleme yapınca resmen mor oldular.... bizde kızdık 2. kere ürün değişti.... şu an kullanıyoruz ama başımıza bir daha ne saçma bir sorun geleceğini ve HP nin buna nasıl saçma bir cevap vereceğini bilememekteyiz açıkçası HP müşterisi olarak kimseye KALİTESİZ HP ürünlerini önermiyorum.... biz HP desktop ve notebooklarda başımıza pişmiş tavuğun başına gelmeyen şeyler geldikten sonra yine akıllanmadık bu aşeti aldık o kadar HP mi ama uzak durun dememe rağmen aldılar...ne yapalım kendi düşen ağlamaz
senin makinanda bozuksa yandın...HP nin berbat servisi ne ayak oyunları oynayacak sana......geçmiş olsun...aman sende bundan sonra HP den uzak dur...cidden çok kalitesiz bir marka ve servisi berbat
kardeş adamlar yazıcı sağlam diyorum.adaptörü bozuk diyorum.adaptörü yolluyayım diyorum.kabul etmiyorlar...
Arkadaşım aynı durum 2 hafta bende de olsu. Durduğu yerde adaptör gitti. Ben de servisi aradım. Dediler makine ile gönderin. Biliyorum ki bir gitse 3 ay gelmeyecek. Ben de dedim ki garantiyi ben bozdum. Siz bana sanayi bakanlığına ve garanti şartlarına göre 10 yıl yedek parça sağlamak zorundasınız. Ama kaale almıyorlar. Neymiş onlarda hala garanti kapsamında görünüyormuş o yüzden makine ile işlem yapabiliyorlarmış. Bir sürü kavga ettim. Piyasa da yok. HP nin yedek parça ana sağlayıcısını aradım. Bu ürünü (adaptörden bahsediyor) HP bize de vermiyor. İllaki servise gitmeniz lazım. Ben de yurtdışından getirteyim dedim. Amazon ebay sipariş verdim, adresi yazdım bir de ne göreyin. HP ile anlaşmaları gereği Türkiyeye gönderemiyorlarmış...
Yani ellerim böğrümde kala kaldım.
Çaresiz yollayacağım. Ama başka bir forumda birinin başına gelmiş benzeri sağlam göndermiş, bozuk gelmiş makina o da geri göndermiş kullanıcı hatası deyip para istemişler neredeyse makina fiyatı. Tırstım açıkçası. Bu aldığım ilk HP ürünüydü. Bin pişman oldum senin anlayacağın. Şimdi başka bir formül arıyorum. Sen ne yaptın merak ettim. Paylaşırsan sevinirim.
benim yazıcımada güç gelmiyor benim kide hp ama güç gelmiyor
Ben kendi imkanlarımla bir adaptör ayarladım. Kullanıyorum. HP ile uğraşında kolay gelsin. Herkes arıza çıkınca garanti kapsamında olsun diye dua eder biz HP kullanıcıları, cihaz arıza yapınca inşallah garanti kapsamında değildir diye dua ediyoruz. Allah HP'nin belasını versin diyeceğim ama foruma yakışmaz....