Şimdi Ara

Acil Yardım! Galaxy S3 tuvalete düştü :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce telefonum klozete düştü hemen elimi sokup aldım 3 saniye bile kalmadı suyun içinde ardından hemen bataryayı sim kartı çıkarıp kurutma makinesi ile kuruttuk ve pirinç dolu kaba koyduk şimdi bekletiyorum. kurutma makinesi ile kuruttuğumuz için çok büyük sıkıntı olur mu? lütfen yardım edin :(

• Kurutmasaydınız keşke, pirinçte bekletmeniz yeterdi. Yapabileceğiniz bir şey yok, bekletin açmayın cihazı.
  • Eski telefonlarda kuruduktan sonra çalışıyordu ama akıllı telefonlarda ne olur bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum kurutma makinesinin bozacağını. En az 2 gün pirinçte bekletin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet15975

Arkadaşlar biraz önce telefonum klozete düştü hemen elimi sokup aldım 3 saniye bile kalmadı suyun içinde ardından hemen bataryayı sim kartı çıkarıp kurutma makinesi ile kuruttuk ve pirinç dolu kaba koyduk şimdi bekletiyorum. kurutma makinesi ile kuruttuğumuz için çok büyük sıkıntı olur mu? lütfen yardım edin :(

temiz suya sokup, prince koyman gerekirdi dostum :(

Ama prinçten aldıktan sonra çalışır telefonun, oksitelenme yapacağından 1 ay içinde tel gariplikler yapabilir, sonrasında düzgün çalışmaya da devam ederse problem kalmaz.. bence sat telefonu :)
  • 3-4 gün beklet pirinçte umarım açılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 16 Mart 2014; 18:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

temiz suya sokup, prince koyman gerekirdi dostum :(

Ama prinçten aldıktan sonra çalışır telefonun, oksitelenme yapacağından 1 ay içinde tel gariplikler yapabilir, sonrasında düzgün çalışmaya da devam ederse problem kalmaz.. bence sat telefonu :)

yetkili servise götürsem oksitlenmeyi engelleyebilirler mi acaba :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun keşke kurutma makinesi kullanmasaydin inşallah sorun yaratmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar
  • Bir süre çıkarma düzelir telefon birde eğer açılırsa hemen sat telefonu birde klozet kirlimiydi

• Ben eski samsung telimi kovaya düşürdüm. Hemen söküp bezle kurulayıp petegin üzerine koymuştum. 2 gün sonra açtım normal çalıştı. Üzülme inş. çalışacaktır :)

• Harbiden mal canın yongası galiba ben hayatta sokamazdım elimi :))

• Hemen sat demisler nasil iciniz rahat edecek sattiktan sonra . Alan adamin ne sucu var ?

• Gecen ay asansorle 6. Kata ciktim kapi acildigi gibi telefon elimden kayip kapinin altindaki bosluktan asansor bosliguna dustu en alt tarafta suydu asagi inene kadar telefon rahat 3 4 dk suyun icinde bekledi. Neyse telefonu aldim garantisi yoktu zaten icini actim hepsini peceteyle kurutup hafif kalorifere yakin tutup kuruttum birlestirdigimde hicbir sikinti cikmadi herseyi sapasaglam calisiyordu. Telefon mini 2ydi

• bence çalışacaktır fakat pirinç falan belki ekran çizilebilir.
    ayrıca titiz biriysen pek kullanmak istemeyebilirsin.

geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7 gün pirnçte beklet meraktan açma cihazı sakın yeterli süre beklemsse oksitlenebilir makineyle kurutmayaydın %100 çalışırdı
  • teşekkür ederm arkadaşlar pek satma taraftarı değilim hayırlısı neyse o olsun inşallah düzelir frklı bi çözüm önerisi olan arkadaşlar da yardımcı olursa çok sevinirim
  • yapılacak herşeyi yapmışsınız bundan sonrasını zaman gösterecek

tek önerim o pirinci imha et ki yanlışlıkla yemeğe falan karışmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.