Şimdi Ara

ACİL YARDIM! FORD CONNECT 1.8 Mİ FIAT DOBLO 1.9 JTD Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt arkadaşlar 0 hafif ticari araç almayı düşünüyoruz. 2 Marka arasında kaldım aslında Opel Combo da olabilir fakat yedek parça fiyatından dolayı ford veya fiat ı tercih edicem. Kullananlar yorumlarını yazarsa sevinirim. Yakıt olarak 2side yaklaşık olarak aynı yakıyor fakat fordun yeni motoru biraz daha güçlü. Siz hangisini tavsiye edersiniz.

FORD İÇİN LİNK
    http://www.ford.com.tr/transitconnectkombi/

FİAT İÇİN LİNK
    http://www.fiat.com.tr/doblo_combi.htm

• ford 1,8 115 ps olması lazım hb olarak fiattan yüksek gücü var vergi olarakta kardasın 1,8 ama ben dobloyu seri araba olarak görüyorum gözüme hep takılan doblo bana göre sana kalıyo aradaki farklılıkları sende görüyorsun sonuçta
  • Connect makyajlancak çokkk kısa bi süre içinde 1.8 110 hp tdci geliyor hepsinden güçlü sınıfında
  • CONNECT 1.8 115 HP
  • 115 değil prop ve Murat abi
  • hocam eğer connect in yeni çıkan glx modeline bakarsan fiyatı 37.000 ytl den başlıyor.ayrıca arkadaşlar 115 hp demişler bu yanlış 110 hp olacak. 110 hp lik connect in maksimum hızı 169 km. doblo 1.9 ise 105 hp maksimum hız 168 km, doblonun 200 kg daha hafif olduğunu da hesaplarsak performans olarak çok farklı olmadıkları ortada, ikisini fiyat olarak kıyaslarsak connect 37.000 ytl den başlıyo doblo nun ise premio 1.9 modelini baz alırsak liste fiyatı 36.000 ytl olarak gözüküyo fakat fiat bayiileri 35.000 yada 34.000 ytl ye kadar indirim yapıyolar, 1.3 e bakarsan 32-33.000 ytl ye alırsın tabi bunlar en full doblolar, yani fiyat olarak doblo daha uygun. araçların içini incelersek connect in içi torpido filan doblo dan çok daha iyi, ancak dış görünüm olarak doblo bence daha güncel kasa, şık, sportif ve binek hatlara sahip, yeni connect in eskisinden tek farkı tamponların boyanması diğer heryeri aynı bana dışı kaba geliyo yani.ben olsam caddy alırım ama çok pahalı, caddy ye bütçen yetmezse dynamic ya da premio doblo bak derim. 90 lık eski connect e ise hiç bakma derim. he bi de aracın içi benim için daha önemli dersen bu sefer yeni connect al derim çünkü bu konuda doblo dan çok daha üstün.kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 27 Ekim 2006; 22:14:24 >

• Hocam 1.8 110 hp teknik özellikleri nerde yazıyo ki??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot Partner 1.9 yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.ford.com.tr/transitconnectkombi/

bu arada sayfa engellenirse izin ver i tıklıyon orada yeni connect le ilgili bir sayfa çıkıyo o sayfanın sağ üst köşesinde teknik diye yazıyo ona tıklıyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 27 Ekim 2006; 22:24:23 >
  • İkisinide kullandım gerci ford kullanmaya başlayalı çok kısa bir süre oldu ikisi ile ilgili genel görüşüm FIAT DOBLO tek geçer. Ford dizayn olayını güzel oturtmuş ve fakat doblo derimde başka bişey demem. Doblo ile uzun yolda yaptım şehir içide kullanım rahatlığı Ford da yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

115 değil prop ve Murat abi

ha 110 ha 115

sonuçta 280 tork
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.