Reset atmaya çaılışıyorum, reset düğmesi de çalışmıyor.
Acill yardım lütfen.....
Selamlar,
Farklı bir ekran kartı deneyin.
Yine aynı sorunlar ortaya çıkıyorsa, büyük olasılıkla ya Güç kaynağınızda problem vardır, yada Bios bozulmuş olabilir.
Ama kendiniz fazla kurcalayıp tamire kalkışmayın derim... Probleminiz ciddi gibi görünüyor. Bir teknik servise götürmenizi tavsiye edebilirim.
merhaba
eger bilgisyar işinden anlıyorsan!!! ilk önce bütün pcı kartları sök.Anakart üzerindeki pili sök.Sonra işlemcinin fanını ve işlemciyi sök.Söktüğün yere bi hava tut daha sonra tekrar tak yalnız soket e iice oturduğundan emin ol.Sonra bi yerden termal macun bul onuda sür ve fanı tak.Onunda ii ce oturduğundan emin ol.Daha sonra sırayla kartları tak ve pili tak.Sonra start de bakalım... Kolay gelsin
bende de aynı problem vardı ama bendekinde hdd ışığı sürekli yanıodu...değiştirmedim güç kaynağı kalmadı en sounda problem ne olsa beyenirsiniz....Ramlerim den biri bozukmuş 2 tane 512 ram vardı şimdi bi tanesini çıkarttım gayet güzel herşey hiçbir problem yok...ama senin için aynı şey sölenir mi bilmiorum yine de bir dene....
MRH kardes oncelıkle rom yada rw varsa power kablolarını sok pc yı ole calıstır bakalım guc kaynagından mı ? eger gene sorun verıyorsa senın pc dekı anakart yada şslemci sorunlu demektir ram burada görevini yapıyor yani calısıyor ama gene de bu 3 parcayı kontrol et
Beyler, anakart bozulmuş. Cevaplarınız için eşekkür ederim.