Şimdi Ara

acil yardım denon x500+ pure acoustic av799

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar foruma yeni üye oldum acil yardım istiyorum ilk önce Denon AVR-X500 5.1 Kanal HD Audio Receiver + Pure Acoustic AV-799 5.0 Ev Sinema Sistemi sipariş ettim ürüngeldi fajat çok kaba. Anfi büyük kule hoparlörler filan. ses kalitesini denemedim çünkü denesemde karşılaştırma bilgim yok. Pioneer HTP-SLH500 Ev Sinema Sistemi de var acaba bu sistemi mi alsam. Kalite çok fark edermi. Yer sorunum yok gibi asşlında. Fakat almışken bir daha aklımda takılı kalmasın istiyorum. bunlardan hangisini alayım. Başka tavsiyeniz varsa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincen -- 21 Nisan 2014; 11:16:35 >

• Pure Acoustic AV-799 5.0 BU SİSTEM HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ. ARKADAŞLAR. GİRİŞ SEVİYE DİYE BİLİYORUM. DENON X500 DE GİRİŞ SEVİYE DENİYOR. FAKAT NE KADAR KALİTELİ GİRİŞ SEVİYE DERKEN? YOKSA BELİRTTİĞİM PIONEER Mİ ALMALIYIM?
  • vincen V kullanıcısına yanıt
    Aldığın sistem diğerinden çok daha iyidir.Sinema izlerken efektleride iyi alırsın,müziktede daha iyi bir performans alırsın.Ahşap kabin olmasının avantajlarıdır.
  • TEŞKKÜR EDERİM HOCAM. AZ DAHA BUNU İADE EDİP PIONEER 2+1 ALACAKTIM. BİRDE AMFİNİ CD Sİ VAR. BU NE İÇİN. DİREK BAĞLANINCA ÇALIŞMIYORMU.
  • bende senin sistemin aynısını aldım baya bir araştırdım forumdan çok arkadaşta yardımcı oldular sağolsunlar giriş seviyesi için yeterli kaba olması normal bence bu fiyata ince avr bulaunmaz bence zaten ürünün resimlerindede belli bu paraya bence giriş seviyesi için çok iyi benimki daha gelmedi ses hakkında yorumlarını bekliyorum kardeş tekrar hayırlı olsun.hepsiburada.com 1499 tl aldım bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkül67 -- 21 Nisan 2014; 15:08:06 >
  • EVET HOCAM AYNI YERDEN AYNI SET. HOCAM CENTER BİR KOLON GİBİ. DİK KOYDUM RESMEN. :) KABLO ARAYIŞINDAYIM ŞİMDİ DAHA BAĞLAMADIM BİRDE CD ÇIKTI. NASIL KURACAĞIM ONUDA BİLMİYORUM. KURACAKMIYIM VEYA CD. NE İÇİN. ? KURAYIM YORUM YAZARIM BURDAN
  • 4 gün sonramı kargoladılar seninkinide kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkül67 H kullanıcısına yanıt
    cd kullanma kılavuzu olabilir
    BENİMKİ 2 GÜN SONRA KARGOLANDI
  • merhaba arkadaşlar sistemleriniz hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba arkadaşlar sistemleriniz hayırlı olsun güle güle kullanın

eyvallah çok sağol gelsin biraz daha başınızı ağrıtacam galiba kurulum ayar kısmında yardımlarınıza ihtiyacım olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkül67 -- 21 Nisan 2014; 21:17:48 >
  • kurabildinmi sistemi kardeş vallaha çok merak ediyorum senden bir yorum bekliyorum
  • yok kardeş daha ilgilenipde kuramadım. Bugün kabloloarı alacam. onları araştırıyorum. kaliteli kabloların metresi 7 8 tl den başlıyor. bugün onları halledecem orta karar bişey arayacım tabi.. yarın kurmuş olurum dicemde sen ben daha önce kuracaksın galiba:)
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim arkadaşım. kurmayı da güzel becerirsek tam olacak. kablo arıyorum şimdi. kabloların bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum doğrusu:)
  • vincen V kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bende ilk başlarda hic bir şeyden haberim yoktu herşey zamanla yerine oturacak merak etmeyin kablo isi ise dipsiz kuyu gibi ama sen mmlerde kablo alabilirsin veya netten 3 5 7 10 liralık kablolardan alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim urun daha korgolanmadi gelse ben senin kadar sabirli degilim hemen kurarim kablo isini bence pek buyutme cokta masraf etme normal bir hoparlor kablosu isimizi gorur gibime geliyo belki daha sonra bakilir ama simdi bu urune masraf bide kablosuna cok masraf etmeye gerek yok bence

• Kabloyu elektirikçiden 1.5 luk kablo alin işinizi görür biraz zor girer terminallere ama iyi olur ses açisindan giriş seviye sistemler için marka kabloya bence gerek yok ben bu şekilde kullaniyorum memnunum tabi marka olmasi gereken olursa daha iyi olur ama giriş seviye sistemde ne kadar fark olur bilemem vakti zamaninda aktif subun kendi kablosu yerine belkin kablo almistim bariz farki hissetmiştim denemek lazim... Denon pure kullananlardan detayli inceleme bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 22 Nisan 2014; 16:52:25 >
  • bir gelse ben yorum yapacam ama daha kargolamadilar bile suan lgbh6730 kullaniyor ses performansini begenmedim bunu aldim insaallah bu iyidir yuzumu kara cikarmaz

Hazir sistemlere gore daha iyidir emin olun yeterki düzgün kurulum ince ayar yapin farki göreceksiniz tabi izlediğiniz kaynakta önemli...

• alan arkadas kurmadi benimki gelmedi performans hakkinda bir yorum yok su an icin halbuki ayni setten media markta hepsi burada dikmen elektronikte satiliyor koca forumda 2 kisi almisiz ben daha cok satilir saniyodum ama alim gucu malum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.