Şimdi Ara

acil yardım deli olucam ya (LAPTOP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce laptop aldım gaziosmanpaşa evkur bana cok iyi pc demişlerdi herşeyi acar oynarsın demişlerdi bende tamam neden olmasın dedim ve 2.300 aldım hatamı ettim bilmiyorum bende sevincle actım laptopu asassins creed III yükledim ve ne göriyim pc ölüyodu bana dediler belki cd de sorun vardır oyunun cdsinde bende tamam dedim orjinal btf3 yükledim oda aynı minecrafttı yükledim o bile kasıyor en az ayarlarda ltfn yrdım edin bana bıktım artık pc sorunlarından ne yapmam gerekiyor!!!
     acil yardım deli olucam ya (LAPTOP) acil yardım deli olucam ya (LAPTOP)

• Boyle yerlerdeki insanlar bilgisayarla alakasi olmayan insanlardir hocam imkaniniz varsa iade edin size monitor dahil cok cok daha performansli kasa toplayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade et kaziklamislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana pc tarafında çalışanlar söylemişti şimdi ben onları gidip şikayetmi ediyim bide w8 di w7 yaptım belki w8 kastırır diye öneride buluna bilirmisiniz şikayetmi acıyım napıyım daha taksiti başlamadı 19 mayısta başlıycak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ursedan90

merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce laptop aldım gaziosmanpaşa evkur bana cok iyi pc demişlerdi herşeyi acar oynarsın demişlerdi bende tamam neden olmasın dedim ve 2.300 aldım hatamı ettim bilmiyorum bende sevincle actım laptopu asassins creed III yükledim ve ne göriyim pc ölüyodu bana dediler belki cd de sorun vardır oyunun cdsinde bende tamam dedim orjinal btf3 yükledim oda aynı minecrafttı yükledim o bile kasıyor en az ayarlarda ltfn yrdım edin bana bıktım artık pc sorunlarından ne yapmam gerekiyor!!!
     acil yardım deli olucam ya (LAPTOP) acil yardım deli olucam ya (LAPTOP)

evkur adam kazıklama yeridir taksitle aldıysan zaten 1000tlyse piyasası sana 1500e ittirir bence iade et vatandan masaüstü topla geç oyun oynucaksan

• quote:

Orijinalden alıntı: ursedan90

bana pc tarafında çalışanlar söylemişti şimdi ben onları gidip şikayetmi ediyim bide w8 di w7 yaptım belki w8 kastırır diye öneride buluna bilirmisiniz şikayetmi acıyım napıyım daha taksiti başlamadı 19 mayısta başlıycak.

kısa ve öz 1 iade et 2 oyun oynucaksan vatan pc den masaüstü topla 3.sonrada keyfine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 4 Haziran 2014; 4:14:45 >
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.