1. PS3 den HDMI çıkış ile " HDMI to VGA" converter ( yurtdısından 40 dolara yada buradan 120 tl ye bulunabiliyor ) ile bağlanmak. Aslında bu iş için profesyonel HDFURY diye bi alet var lakin çok pahalı.
2. PS3 ü leadtek yada Inca, Forex gibi 1920x1080 destekleyen bit tv box yardımıyla component bağlamak.
Asıl soru şu. Sizce hangisinden daha iyi görüntü alabilirim. Teorik olarak çok bilgi sahibiyim çünkü yurtdışı forumlar dahil çok araştırdım. Ancak hangisinden daha iyi görüntü alınabilir bunu kestiremiyorum. Çünkü 2side FULL HD görüntü destekliyor yani 1080i,p
Bunlardan herhangibirini deneyen ve kıyas yapabilecek olan varmıdır ???
Teşekkürlerimle
Monitoru satıp convertera vereceğin fark ile hdmi girişli bir monitor almak daha mantıklı. Converterlar çok pahalı, değeceğini sanmam.
Çok doğru söylüyorsun hocam acele işe şeytan karıstı, hepsibura.comda 24inch moonitor AOC 1920x1200 destekliyor hemde 315 lira diye hemen aldım. daha sonrada playstation alınca bu sorun ortaya cıktı işte.
Neyse dediğin gibi yapmakta mantıklı ama hesaplıyorum converterler HD FURY Kargosu fln 80 Dolar oda 120 lira de hadi en fazla
315 + 120 = 435,-TL yaparki bu fiyata da dediğin gibi kasarsam bulabilirim. Ama genede satarken para kaybedicem birde daha alalı 10 gün oldu. 2. el olarak satacapım artık
Teşekkürler.
Eğer 10 günlük ürün ise ve piyasasından ucuza aldıysan gider zaten sorunu yoksa. Bence senin durumunda satıp almak yada takasa gitmek mantıklı. Forum 2. elde takasa da gidebilirsin. Ben monitorumu orada satmıştım.