Şimdi Ara

Acil Yardım Biri Bana Açıklayabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Playstation 2 de film, müzik, resimlere falan bakmak istiyorum. Forumda bunla ilgili yazılar var ama ben onlardan bir şey anlamadım. Bana bu olayı biri açıkça anlatabilir mi?

• 42 kişi okumuş biri bile cevap yazmamış. Yardım edin lütfen acil lazım. Lütfennn!
  • faT Mİ SLİMMİ
  • slim Ya yardım edin noluurr....
  • Aşağıda link teki bilgiler işini görür bende bi ara uğraşmıştım sms player mükemmel bi program her şeyi yapabiliyorsun dvix mp3 resim
    http://forum.donanimhaber.com/m_13023177/tm.htm
  • Abi sen bana bi güzel açıklasana. Ben bunu daha önce de okumuştum bir şey anlamadım.
  • sms player programını indir cd ye yaz daha sonra ps 2 ye cd yi koy çıkan menüden istedğin uygulamayı seç bu kadar menüden usb start işaretle sonra usb içine attığın film müzik foto ne varsa kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 30 Ocak 2011; 0:13:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma ama bunu Memory Carda yazma var. Yazsam ne olur. Önerir misin?
  • Ya 3 sene önce filan uğraştıydım ben tam olarak hatırlamıyorum ama mc nasıl yazacaksın onu anlamadım
  • İnternette öyle geçiyor. Denicem ama inşallah olur. Bişey daha sorcam lens problemi falan olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şansal A -- 30 Ocak 2011; 16:57:42 >
  • yok olmaz
  • Abi ben şimdi bunu CD ye yazdım Playstation'a taktım. Browser menüsüne geldim. Orda 'Reading Disc' yazıyo. Playstation'dan da
    tık tık tık sesler geliyo bende hemen çıkardım. Nasıl olcak şimdi ne yapmam gerek??
  • reading disc diyorsa cd yi okuyor demek işte cd yi seç
  • Ama daha CD işareti gelmedi. Bende CD yi hemen çıkardım.
  • Arkadaşlar yardım edin lütfen.
  • Yaptın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Yaptın mı?

Yok lan
  • Şansal A kullanıcısına yanıt
    Playstation 3'ün var lan git onda yap zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.