Şimdi Ara

ACİL YARDIM... BİLGİSİ OLANLAR ES GEÇMESİN LÜTFEN..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam... Arkadaşlar benim laptop Casper Nirvana... Özellikleri İntel Core i3-2730M 2.40 GHZ işlemcili, İntel HD Graphics 3000 ve Nvidia GeForce GT520M 1GB, 4 GB RAM ve 320 GB harddisk var... Ben sonradan 1 TB harddisk daha aldım ve USB ile bağlı şekilde kullanıyorum, oyunlar resimler hepsi orada, sadece bi kaç oyun D yerel diskte ve tüm programlar C'de yüklü...

Şimdi benim şikayetim şu... Bilgisayarımı kapattığım ve tekrar açtığım zaman combofix ile taratmadan bilgisayar kendini düzeltemiyor... Bilgisayarı yeniden açtığımda fareye 1-2 dk dokunmayınca ve hiç bir işlem yapmıyorken işlemci kendiliğinden coşuyor, fan çok sesli çalışıyor... Ardından fareyi milim hareket ettirince susuyor, yine 1-2 dk hiç bir şey yapmayayım fan tekrar coşuyor ve bu böyle gidiyor... Combofix'le taratınca bu sorun ortadan kalkıyor düzeliyor... Ama bilgisayarı bi kapatıp açsam yine combofixle taratmadan önceki haline dönüyor...

Bunun tek çözümü format mı ? Format olmadan başka çözüm yok mu ? Lütfen sadece bilenler bilgisi olanlar yorum yazsınlar... Bu arada bilgisayar yaklaşık 2-3 aydır bu şekilde...

• Cpt.Nightmare.35 kullanıcısına yanıt
    virüs programı yüklü değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

virüs programı yüklü değil mi

yok hayır virüs programı kullanmıyorum... hiç bir virüs programı yok... en son Microsoft Security Essentials kullanıyordum sonradan kaldırdım onuda... Bi çok oyunun rld.dll ve benzeri dosyalarını ve crack'leri virüs olarak görüyordu...
    virüs programı kesinlikle olmalı işletim sistemi nedir

yoksa virüslerin önünü alman zor
  • quote:

virüs programı kesinlikle olmalı işletim sistemi nedir

yoksa virüslerin önünü alman zor

önerebileceğiniz bi virüs programı var mı ?

işletim sistemi windows 7 ultimate 64 bit
    http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php hemde türkçe
  • quote:

http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php hemde türkçe

peki bu benim pc.deki sorunları çözer mi dersiniz ?

ben yinede bi deneyeyim dönüş yaparım düzeldi ya da aynı diye :)
    programı yüklemeden önce combofixle tarat ama güvenli modda yap taramayı sonra programı yükle imzaları güncelle tam bi taramada onun la yap
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.