Şimdi Ara

ACİL YARDIM ANAKART SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A. ARKADAŞLAR anakart ve işlemcimi yaniliycem işlemciyi buldum fakat anakart seçimince zorlanıyorum bir çok seçenek var fakat hangisi performans olarak iyi billemiyorum yardımcı olursanız sevinirim:

işlemcim:Intel Core2Duo E2160 1.80GHz 800MHz 1MB Lga775
    Anakart:??????????????????

Not:bütçem en fazla 100ytl yardım edicek arkadaşların aklında bulunsun!!

şimdiden allah razı olsun:)

BIOSTAR P35D2-A7 SOKET 775 INTEL (P35) ANAKART (01-BIO-004-00330) bunu tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=152&productid=bd50603 95,00 ytl
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• cevaplar için çok teşekkür ederim ama biostar çok iyi değil diyolar ama dedıgım gıbı yabancıyım bu konulara yinede siz hangisini sölerseniz onu alıcam orası kesın bide o/b ekran kartı varmı bu kartta cunku o/b olmasını istiyorum tekrar teşekkürler
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.