ben de google.com yapınca bişeyolmadı bi arkadaşa ancak bi site acacağım zaman google da o siteyi aratıp sağ tus ac deyince acıyor explorerde yazıp enter yapınca about:blankwww... seklinde cıkıyor va bişey acmıyordu
900 hatlara ve uluslararasına telefonun kapalı olması faydalı oluyor herhalde değil mi dialer için falan
arkadaşım başlangıçtan windows updateyi kaldır diger bilmedigin nevarsa kaldır sonra kaldırdıgın dosyaların isimlerini arattır ve sil commonfilessın içine bak orda gereksiz olanları sil adwareyi güncelle ve tarattır kesin çözülecektir ben çözdüm
arkadaşlar olmuyor kaç kere yazmam gerekiyor hepsini bizzat kendim denedim ad aware spyboot hiç çare değil c nin altında öyle saçma sapan dosyalarda gözükmüyor msconfig başlangıçtada herşey tertemiz ama yinede nafile başınıza gelsede bir anlasanız diyecem ama kıyamıyorum bizler çekiyoruz siz çekmeyin bari [bye][cop]
arkadaşlar aynı sorun bende de vardı galaksi arkadaşın tavsiyelerini uyguladım sorun çözüldü teşekkür ederim
Dostum öncelikle xp prof. kullanacaksın. Sisteminik komple kurduktan sonra donatılar içinde sistem yedeğini alacaksın. Birde komple sistem yedeğini alırsan iş hallolmuş oluyor. Sisteme clickme ne buluşırsa buluşsın sistemi geri yükle dediğinde 1 dk içinde ondan kurtulmuş oluyorsun. Bir de registery den başlangıç sayfası olarak açılan sayfayı buluyorsun buraya kendi isteğin siteyi mesela google.com.tr yazdığında da sorun kısmen çözülüyor. Onları onların silahı ile vuruyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme