Şimdi Ara

ACİL YARDIM 650d mi 60d mi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,bu akşam Dslr siparişimi verecegim.Amacım kendi çapımda fotoğraf ve video çekmek.Sadece istediğim,ilerde alacagım lenslerle görüntü kalitesinin yüksek ve mümkün olduğunca hareket hızı fazla nesneleri yüksek kalitede video görüntülemek olacak.Aşağıdaki 3 opsiyondan hangisini önerirsiniz?

Canon Eos 650D 18-55mm IS II + 55-250mm IS II Lens KİT
    Canon Eos 650D 18-135mm
    Canon Eos 60D 18-55mm IS II

• Tabiki 60D. 650D ile kıyaslanamaz :)
  • Yaklaşık 3 aydır araştırıyorum.Fakat fotoğrafcılıkla alakalı hiçbir geçmişim olmadığından artık işin içinden çıkamadım:)İşlemci hızı ve otomatik focus aklımı çelen noktalar.Açıkcası incelememe karşın autofocusun ne gibi bir avantajı dezavantajı olacagınıda kestiremedim:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamIsDeath

Yaklaşık 3 aydır araştırıyorum.Fakat fotoğrafcılıkla alakalı hiçbir geçmişim olmadığından artık işin içinden çıkamadım:)İşlemci hızı ve otomatik focus aklımı çelen noktalar.Açıkcası incelememe karşın autofocusun ne gibi bir avantajı dezavantajı olacagınıda kestiremedim:/

Focus hızı hareketli nesneleri çekimde çok önemli. Kuş çekeceksiniz netlemeyle uğraşana kadar bir bakmışsınız kuş gitmiş. Evde çocuğunuzu çekeceksiniz yerinde duramayan bir çocuğu çekmek özellikle düşük ışık koşullarında çekmek işkence gibi gelebilir. 650d video çekiminde çok avantajlı diğer türlü her yönden 60d üstün bir gövde.
  • O halde 650d benim için daha ön planda , peki internette izlediğim çekimlerde 60d'Nin video kalitesi çok üstün gözüküyor.Bu makinadan mı,yoksa çekenlerden mi kaynaklı acaba?Birde hangi lens'le başlamam mantıklı olur,ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamIsDeath

O halde 650d benim için daha ön planda , peki internette izlediğim çekimlerde 60d'Nin video kalitesi çok üstün gözüküyor.Bu makinadan mı,yoksa çekenlerden mi kaynaklı acaba?Birde hangi lens'le başlamam mantıklı olur,ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim.

650d 18-105 STM lens ile sessiz ve hızlı focusluyor videolarda. D60 alırsan cart curt lens sesi kaydedersin videolarda.
  • Peki görüntü kalitesi ve özellikle hareketli nesnelerde 60d 650d'den üstün mü?Birde yukarda belirttiğim 3 opsiyonu ucuz fiyata alabiliyorum o yüzden özellikle onlar arasından olmasını istemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer özellikle küçük body aramıyorsan 2 makinayı da eline alırsan 650D'yi aldıgın yere koyup 60D yi alır çıkarsın zaten. 60D bir üst sınıf gövde, tabiki de 60D'yi seçerdim ben olsam
  • 60d al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.