Şimdi Ara

ACİL YARDIM 2010 aveo-2011 cerato takası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 model aveo aracımı takas ediyorum ama ilk defa yapacağım bu alım satım işini onun için acemiyim yardımlarınızı bekliyorum.nelere dikkat etmem gerekir takas işinde ? takas edeceğim arkadas birisine vekalet verip acacını o şekilde gonderecek. arac bana geldiğinde servisinde baktıracağız o sekilde alacağız. birde aracın kredi borcu varmıs sahibi borcu kapatıp persembe gününe satısa hazır biçimde aracı yollayacagım diyor. fikirlerinize çok ihtiyacım var. şimdiden ilgilenenlere cok tesekkur ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahadır SAKA -- 14 Ağustos 2011; 0:19:07 >

• bu isten anlayan yardım edebilecek arkadaslar lütfen fikirlerinize ihtiyacım var yardımınızı bekliyorum
  • Up
  • Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Şimdik alım satım şöyle oluyor Alıcağın araca bakıyorsunuz servise gösteriyorsunuz eğer servis okey verirse notere gidiyorsunuz, aracı üstünüze alıp veya noterde üstünüze almadan parayı sayıp veriyorsunuz. Aracı aldığınız zaman diğer aracın satışını siz karşı tarafa veriyorsunuz. Aracın sahibi başkasına vekalet vermesinin sizlik bir durumu yok siz vekaletle aracı satın alabilirsiniz. Ayrıca aracın kredisinide sahibi kapatıcağı için yine sizlik bir durum yok, çünki borcu olan araç SATILAMAZ.

NOT: Noterden satış aldıktan sonra evinize posta ile 15 gün içinde ruhsatınız gelicek, o gelene kadar noterde verilen geçici ruhsat ile aracınızı kullanabilirsiniz, tabi zorunlu trafik sigortasını yaptırdıktan sonra

• çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için içim rahatladı açıkçası. aklım çok takılmıştı bu kredi meselesine ya kazıklanırsam diye çok sağolun bilgiler için
  • Neden vekalet verdigi adam üzerinden takas yapmak istiyor ?Başka şehirde mi bu kişi
  • evet başka şehirde işi dolayısıyla gelemiyormuş o yüzden vekaletle yollamak istiyor veya sen gel dedi bende gidemiyorum işlerim nedeniye boyle olacak artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üzerinden cok zaman gemis ama yine de yazayım.arabayı aldık o zaman memnunuz.verdiğiniz bilgiler için tekrar sağolun :) giraya selam olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.