HERKESE MERHABA LİSE 1 DEN BERİ HİÇ SEVMEYEREK HER SABAH KÜFREDEREK KALKIP GİTTİĞİM OKULU DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM ENDÜSTRİ MESLEK LİSELİ MOTOR BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİYİM 11E GEÇTİM BEN ŞİMDİ TİCARET MESLEK LİSESİNE GEÇEBİLİRMİYİM ENDÜSTRİNİN ANADOLU BÖLÜMÜNDEYDİM VE TİCARETİN DÜZÜNE ALIRLARMI YANİ BENİM TİCARETE GEÇMEM İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM EDERSENİZ MAĞLUM 2 HAFTAYA OKULLAR AÇILACAK HALLETMEM LAZIM
11 E GEÇTİM KENDİMİ SINIFTA BIRAKMANIN Bİ YOLU VARMI YANİ LİSE 2DEN BAŞLIYACAM VE TİCARETE GEÇİCEM LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK ÖNEMLİ
10. sınıfın sonuna kadar nakiller yapılıyor. oda yılsonu puanına ve gitmek istediğin okulun kontenjanına bağlıdır. bu arada ticaret lisesi de, meslek lisesidir.
diğer soruna bakarsak, senin sınıfta kalmanın tek yolu, idareye sınavlarda kopya çektiğini itiraf etmen olacaktır.
dergulD
kullanıcısına yanıt
YANİ BEN ŞUAN KALMADANDA TİCARET MESLEK LİSESİNE GEÇEBİLİRMİYİM YADA NASIL GEÇEBİLİRİM ?
eğer dal seçimi yapmadıysan, okul idaresine baş vurabilirsin. ama bir ticaret lisesinde boş kontenjan olması gerekiyor. gene son sözü, gitmek istediğin okulun müdürü söyleyecektir. gitmek istediğin okulun müdürü, seni kabul edebilir de, etmeyebilir de. son dakikaya bırakılamayacak kadar uzun bir işi var. 2 haftada yapabilmen gerekiyor. ama resmi olarak 11. sınıfta görünüyorsan, nakil hakkını kaybedersin.