Şimdi Ara

ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok acil bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız cok sevinicem. 1 2 hafta önce elektrikle gitti bilgisayar kapandı bi daha acılmadı. tamirciye götürdüm. anakartın iptal dedi. yeni anakart almak lazım onlarda pek piyasada yok bulsak bile 150 200 tl civarı dedi. anakartımın modeli asus m2n mx se plus kasayı daha cok olmadı alalı. icinde 500 gb hardisk felan var dıs kasa sıfır 1 gb ram var . bende düşündümki olabilirse kendim internet üzerinden makul bir fiyata anakart işlemci ve ram alsam . hardisk kasa dvd okuyucum felan herseyim var. napayım bana bi akıl verin nerden temin edebilirim iyi bir anakart ve işlemciyi yada hangi model olabilir. Sahibinden baktım makul fiyat cok ama pek anlamadıgımdan sizlere sormak istedim. yardımcı olur musunuz tavsiyeniz nedir nasıl bir anakart işlemci alsam uygun fiyata ikisini birden cevaplarınızı bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SENİN BİLGİSAYARCI SENİ KAZIKLIYOR AL SANA ANAKART 55 TL
    SENİN DONANIMLARIN HEPSİNİ BU ANAKARTTA KULLANIRSIN
    http://www.sanalpazar.com/Asus-Amd-M2v-mx-Se-Am2-Ddr2-Ucretsiz-Kargo-Imkani__isp12436843
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    zekı bey dediğiniz dogru ondan kendim almak istedimm. simdi ben bu bilgisayarı oyun icin kullanıcam almısken yüksek bişeyler alayım diyorum. anakart ve işlemci alayım diyorum pek anlamıyorum bu işlerdne varsa bir düşünceniz iyi bir anakart ve güclü bir oyun icin işlemci önerir misiniz

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• TL BAZINDA ÜST SEVİYEN NEDİR EKRAN KARTIN VE GÜÇ KAYNAĞIN NASIL O-NLARIDA YAZARSANIZ İYİ OLUR
    VE BİDE PM DEN YAZIN BURASI BU KONUNUN AÇILMASI GEREKEN YER DEĞİL ADMİNLER KONUYU KİLİTLEYEBİLİR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.