Bildirim
ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
chip den dolayı verir deyiş tirdimi vermez -
YANİ chip resetlememişmidir diyonuz -
evet resetlen miyor deyiş tiriliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: fersefi2
YANİ chip resetlememişmidir diyonuz
Resetlenmez hocam, istediğn dolumcuda bulurusn o chipi, 5 tl civarındadır. Ayrıca bence almana gerek yok, o uyarı verdiği halde çıktı almaya devam edebilirsiniz. Chip sadece o uyarı kapatır. -
HP LASER M1132 YAZICIMIN DEMO TONERİ BİTTİKTEN SONRA İLK KEZ DOLUM YAPTIRDIM. FAKAT YAZICI SÜREKLİ "E3" HATASI VERİYOR. BU HATA KODUNUN KARŞILIĞI KARTUŞ YOK YA DA DÜZGÜN TAKILMAMIŞ OLARAK BELİRTİLMİŞ HP'NİN SİTESİNDE. NE DENEDİYSEM BU SORUNU ÇÖZECEK BİR SONUÇ ALAMADIM... ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM... -
quote:
Orijinalden alıntı: heroddjebel
HP LASER M1132 YAZICIMIN DEMO TONERİ BİTTİKTEN SONRA İLK KEZ DOLUM YAPTIRDIM. FAKAT YAZICI SÜREKLİ "E3" HATASI VERİYOR. BU HATA KODUNUN KARŞILIĞI KARTUŞ YOK YA DA DÜZGÜN TAKILMAMIŞ OLARAK BELİRTİLMİŞ HP'NİN SİTESİNDE. NE DENEDİYSEM BU SORUNU ÇÖZECEK BİR SONUÇ ALAMADIM... ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...
Elinizde varsa başka bir toner ile deneyiniz, olmadı yazıcı garantiye göndermenizi tavsiye ederim. -
yeni toner en temiz çözüm gibi duruyor;
154 TL - HP CE285A SİYAH TONER 1.600 SAYFA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X