Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP M1132 lazer yazıcım var bugun kartuş azaldı uyarısı verdi diye doldurttum ama yine uyarı ışığı yanıyor tecrübeli arkadaşlardan çözüm yolunu söyleyebilirler mi? ACİLL

• chip den dolayı verir deyiş tirdimi vermez
  • YANİ chip resetlememişmidir diyonuz
  • evet resetlen miyor deyiş tiriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fersefi2

YANİ chip resetlememişmidir diyonuz

Resetlenmez hocam, istediğn dolumcuda bulurusn o chipi, 5 tl civarındadır. Ayrıca bence almana gerek yok, o uyarı verdiği halde çıktı almaya devam edebilirsiniz. Chip sadece o uyarı kapatır.
  • HP LASER M1132 YAZICIMIN DEMO TONERİ BİTTİKTEN SONRA İLK KEZ DOLUM YAPTIRDIM. FAKAT YAZICI SÜREKLİ "E3" HATASI VERİYOR. BU HATA KODUNUN KARŞILIĞI KARTUŞ YOK YA DA DÜZGÜN TAKILMAMIŞ OLARAK BELİRTİLMİŞ HP'NİN SİTESİNDE. NE DENEDİYSEM BU SORUNU ÇÖZECEK BİR SONUÇ ALAMADIM... ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroddjebel

HP LASER M1132 YAZICIMIN DEMO TONERİ BİTTİKTEN SONRA İLK KEZ DOLUM YAPTIRDIM. FAKAT YAZICI SÜREKLİ "E3" HATASI VERİYOR. BU HATA KODUNUN KARŞILIĞI KARTUŞ YOK YA DA DÜZGÜN TAKILMAMIŞ OLARAK BELİRTİLMİŞ HP'NİN SİTESİNDE. NE DENEDİYSEM BU SORUNU ÇÖZECEK BİR SONUÇ ALAMADIM... ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...

Elinizde varsa başka bir toner ile deneyiniz, olmadı yazıcı garantiye göndermenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil Yardım Pls
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    yeni toner en temiz çözüm gibi duruyor;

154 TL - HP CE285A SİYAH TONER 1.600 SAYFA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.