Bildirim
acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ilk defa görüyorum böle bi hata
sım kartı çıkarıp açmayın dene bide. -
format çek kardeş telefon kapalıyken şunu yap
yes tuşu yıldız tuşu ve 3 tuşuna basılı tutarak telefonu aç taki nokia yazısını görene kadar. eğer olmaz ise telefoncuya götür beyni sulandı herhalde iyi ce bi formatlasınlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: ocean
yes tuşu yıldız tuşu ve 3 tuşuna basılı tutarak telefonu aç taki nokia yazısını görene kadar. eğer olmaz ise telefoncuya götür beyni sulandı herhalde iyi ce bi formatlasınlar.
eksik yazmışsın dostum
yes yıldız 3 ve teli açma kapama tuşuna aynı anda basmak gerekiyor. -
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşalr ama olmadı malesef. benim aklımada bişey geldi ben telefonu alalı 1 ay oluyor imei kaydına hiç bakmamıştım. şimdi baktım yok diyor. kapanmışta olabilir mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: cerbe
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşalr ama olmadı malesef. benim aklımada bişey geldi ben telefonu alalı 1 ay oluyor imei kaydına hiç bakmamıştım. şimdi baktım yok diyor. kapanmışta olabilir mi?
evet olabilir. -
arkadaşım bende öyle dedim zaten yazıyı iyi oku anlarsın .
quote:
Orjinalden alıntı: Anti-X
quote:
Orjinalden alıntı: ocean
yes tuşu yıldız tuşu ve 3 tuşuna basılı tutarak telefonu aç taki nokia yazısını görene kadar. eğer olmaz ise telefoncuya götür beyni sulandı herhalde iyi ce bi formatlasınlar.
eksik yazmışsın dostum
yes yıldız 3 ve teli açma kapama tuşuna aynı anda basmak gerekiyor.
-
hayır yasal kayıtla alakası yok... yazılımsal, ufak bi ihtimalle de olsa donanımsal bi sorun
quote:
Orjinalden alıntı: Anti-X
quote:
Orjinalden alıntı: cerbe
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşalr ama olmadı malesef. benim aklımada bişey geldi ben telefonu alalı 1 ay oluyor imei kaydına hiç bakmamıştım. şimdi baktım yok diyor. kapanmışta olabilir mi?
evet olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X