Şimdi Ara

ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ps3 değiştirdim ama psn adresimi kapatmadım şimdi e maile giriyorum böyle bi adres yok diyor yeni bir tane açıyorum maile kabul ediyor ama psn adresim olan Senakar kabul etmıyor bende Senakar_TR olarak açtım ve bir sıkıntı var önceki ps3deki savelerimi görmüyor ve uncharted 3 de online pass istiyor şimdi ne yapmam lazım ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: dehard

    Arkadaşlar ps3 değiştirdim ama psn adresimi kapatmadım şimdi e maile giriyorum böyle bi adres yok diyor yeni bir tane açıyorum maile kabul ediyor ama psn adresim olan Senakar kabul etmıyor bende Senakar_TR olarak açtım ve bir sıkıntı var önceki ps3deki savelerimi görmüyor ve uncharted 3 de online pass istiyor şimdi ne yapmam lazım ?

    Hocam digerini deactive etmedigin icin bunda online pass istemesi normal yapacak birsey yok tekrar satin almak durumundasin oyunlarinin save leri ise zaten psn ile ilgisi yok makinanin hafizasina kaydediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamm savelerim var 3 psn adresim var senakarı kullıyyordum olmuyor ama diğerleri oluyor niye anlamadım ya :S
  • Benim anlamadım diğer iki kullanmadığım hesap yerli yerinde ama savalerim oldu hesap yok yeni şifre alıyorum emaili kabul ediyor ama ncki kabul etmiyor offf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehard -- 25 Temmuz 2012; 14:12:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.