Şimdi Ara

Acil Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • D-smart değiştir taahhütüm 9 nisanda bitti 3 kişiyle konustum ikisi şu anki gibi 30tl değil 48tl guncel fiyat olacağını söyledıler.Biri ise aynı fiyat olacağını bastırarak söyledi digiturk alacaktım kararsız kaldım.Mayıs ı bekleyeyim mi? Dtye mi geçeyim?

Packard Bell Easynote TS11 HR-510TK / Intel Core i5 / turbo 3.2 ghz / 4 gb ram / 1 gb nvidia geforce gt520m cuda ekran kartı
  • Yukarı

Packard Bell Easynote TS11 HR-510TK / Intel Core i5 / turbo 3.2 ghz / 4 gb ram / 1 gb nvidia geforce gt520m cuda ekran kartı
  • ikisindende uzak dur derim

Orijinalden alıntı: canbazgs58

ikisindende uzak dur derim

birini almak zorundayım maalesef

• Digiturk düşünürseniz yardımcı olabilirim. Maçlarla aranız iyiyse Turksat üzerinden yayın sağlayarak 60-70 liraya değil de daha uygun fiyatlarda lig maçlarını takip edebiliyorsunuz.Ayrıca şuan süper final dönemini de evinizden izleyebilirsiniz. Dilerseniz pm yoluyla detaylı bilgili aktarıp yardımcı olmaya çalışayım ?

Orijinalden alıntı: ElcinAnil

Digiturk düşünürseniz yardımcı olabilirim. Maçlarla aranız iyiyse Turksat üzerinden yayın sağlayarak 60-70 liraya değil de daha uygun fiyatlarda lig maçlarını takip edebiliyorsunuz.Ayrıca şuan süper final dönemini de evinizden izleyebilirsiniz. Dilerseniz pm yoluyla detaylı bilgili aktarıp yardımcı olmaya çalışayım ?

Buradan yazarsanız daha iyi herkes faydalanır hem.Bu arada Eutelsattan yayın almak istiyorum hd ve tematik kanallar için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    ACİLLLL YARDIM!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.