Şimdi Ara

ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ya ben ilerde basketbolcu olmak istiyorum ama problem var boyum 1.78 kilom 90 kilo vermek istiyorum ama veremiyorum crossover larım güzel ama takım kısa olduğundan hoca beni pivot oynatıyor ama small forward oynamak istiyorum ÇÜNKÜ pivot oynayamıyorum antrenmanlarda çok iyi oynuyorum ama maçlarda berbatım :( kendime güven kazanmam ve kilo vermem için neler yapabilirim ??? ve mevkimi değiştirtmek için.. cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rose 15 -- 25 Ocak 2012; 21:34:34 >

Orijinalden alıntı: Rose 15

arkadaşlar ya ben ilerde basketbolcu olmak istiyorum ama problem var boyum 1.78 kilom 90 kilo vermek istiyorum ama veremiyorum crossover larım güzel ama takım kısa olduğundan hoca beni pivot oynatıyor ama small forward oynamak istiyorum ÇÜNKÜ pivot oynayamıyorum antrenmanlarda çok iyi oynuyorum ama maçlarda berbatım :( kendime güven kazanmam ve kilo vermem için neler yapabilirim ??? ve mevkimi değiştirtmek için.. cevaplarınızı bekliyorum

boyun iyi . ama kilon berbat . guven kazanman ıcın bol bol antrenman yapmalısın mactada alıskın oldugun ıcın rahatlıkla atarsın. kilo vermen ıcınse bunu once bir büyügüne danışmalısın cunku senın kilonun proteın mı yoksa yagmı oldugunu bilmedigimiz için birşey diyemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: qpVaLe

quote:

Orijinalden alıntı: Rose 15

arkadaşlar ya ben ilerde basketbolcu olmak istiyorum ama problem var boyum 1.78 kilom 90 kilo vermek istiyorum ama veremiyorum crossover larım güzel ama takım kısa olduğundan hoca beni pivot oynatıyor ama small forward oynamak istiyorum ÇÜNKÜ pivot oynayamıyorum antrenmanlarda çok iyi oynuyorum ama maçlarda berbatım :( kendime güven kazanmam ve kilo vermem için neler yapabilirim ??? ve mevkimi değiştirtmek için.. cevaplarınızı bekliyorum

boyun iyi . ama kilon berbat . guven kazanman ıcın bol bol antrenman yapmalısın mactada alıskın oldugun ıcın rahatlıkla atarsın. kilo vermen ıcınse bunu once bir büyügüne danışmalısın cunku senın kilonun proteın mı yoksa yagmı oldugunu bilmedigimiz için birşey diyemeyiz.

saol :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    Çok acil yardım !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.