Arkadaslar avea mf 636 modemim vardı...bir yere takılması sonucunda önündeki usb çıkıntısı yamuldu bende burda bir elektronikçiye yaptırdım çok qüzel oldu fakat biraz yamuk duruyordu usb çıkıntısı bende düzeltmek isterken tekrar bozdum evde olan yaramayan bir usb çıkıntısıyla değiştirmek zorunda kaldım tamirci orjinaliyle zor olacağını söyledi değistirdik fakat çalışmadı şimdi devre şeması soruyor... bulamadım çok aradım... en sonunda foruma sorayım belki bilen vardır dedim...
NOT:Bu ttnet mf 636 deqil [avea mf 636] indirme hızı 7.2 olan ucuz jet olan deqil...
Maalesef devre şemasını bulabileceğini hiç zannetmiyorum. Garantiye gönder diyeceğim ama ürünü tamirciye görürerek garanti kapsamından da çıkartmışsınız. Bundan sonra yapılabilecek birşey kalmamış. Tek çareniz müşteri hizmetleriyle görüşüp nerede tamir ettirebileceğiniz konusunda yardım almak olabilir. Oda olmassa iyi bir elektronik tamircisi son şansınız.
Anladım tsk ederim goturduqum elektronikci dediki devre seması olursa yaparım bilmiyorum baskaları yapabilirmi isin komik yanı avea sadece istanbulda kartal da garage mobile simdi oraya gitmekte yaptıqım yol masrafıyla yeni modem alırım daha iyi ama yardımın icin tsk ederim