Şimdi Ara

Acil Yardim !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarda normal windows xp vardi ve ben format atip perfect xp yuklicektim.
    Bilgisayarda C ve F surucu leri vardi. F surucusune kurtarmak istedigim dosyalari kopyaladim.
    Cd yi taktim ve C ye format attim sozde ama formattan sonra bi baktim F surucusu yok :S
    C ve F yerine C ve D var. Simdiki D surucusu formattan onceki C olmus yani icinde ayni seyler var. Simdiki C ise format atilik bos bi surucu :S
    F surucusune okadar dosya kurtardim ama yok bulamadim bi turlu :(
    Easy Recovery Proffesioanl ve R-studio yu denedim ama geri getiremedim.
    Bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
    Cok onemli dosyalar vardi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djsavash -- 4 Nisan 2009; 10:13:37 >

• sen xp de gorunene gore format atmıssın ama xp de f gorunen yukleme ekranında sana c dıye gorunmus. ve sen ona format atmıssın. sanırım verılerın sılınmıs ve bunu kurtaracak program var ama ne oldugunu bılm ıyorum
  • recovery programlarını denemekten başka çare görünmüyor...biri sonu. vermediyse zaten çopu aynı sonucu verir...

bir arkadaş vaio laptopta formattan sonra bütün dosyalarını kurtarmıştı easy racovery ile...eksiksiz hepsi çıkmıştı...

başka yolu varsa da bilmiyorum...en azından evinde kendin yapacağın başka bişey görünmüyor...
    ben geçen uyuz olduğum için bütün hdd yi sıfırladım...giden gitti...hayati önemli bişey yoksa hddyi baştan dolsurmaya bak derim...
  • Arkadaşım sizin bahsetiğiniz Profect Xp'yi bende kulanıyorum;ama sizin bahsetiğiniz gibi bir durumla karşılaşmadım. Easy Recovery programını denemek kalıyor.
  • ya problem cd de degıl. problem yanlıs dıske format atılmıs ve verılerın kurtarılması.
  • recovery programlari da ise yaramiycak anlasilan...
    cunku F surucusu yok ortada. neyse olan oldu artik geri gelmiycek galiba!
  • djsavash, arkadaşım F: sürücüsü görünmeyebilir;ama bilgiler Harddisk içerisinde. Format attıktan sonra dahi veriler geti getirilebiliyor. Taki Harddiske level format attıncaya kadar Level format attığınızda hiç bir geri getirme programı işe yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HDD nin harflerini elimizden geldiğince C ve D olarak atarsak bu sorunlar fazla çıkmaz sanıyorum...sağ tıklayınca bölüme harfini değiştirebiliyoruz...
    bu konuda olan olmuş fakat gelecekte olmasın diyorum...

Benim hdd 4 parça mesela C-D-E-F diye gidiyor...

Format atarken seçtiğiniz birimin kaç gb olduğu ve kaç gb kullanımda olduğunu Windows7 ve Vistada gösteriyor ama xp de görünüyor muydu emin değilim..görünüyorsa oradan hangi birimi seçtiğinize de dikkat edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.