Şimdi Ara

Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni aldığım 6300 da konuşurken kapnama problemleri yaşamaya başladım ve sallayınca içinden de ses gelmekte...Teli Genpaya verdim bordu hasar görmüş tüketici hatası garanti kapsamı dışında dediler KVK ya verdim TEST EDİLDİ. ARIZAYA RATLANMADI. STANDART SERVİS PROSEDÜRÜ OLARAK YAZILIM GÜNCELLENDİ açıklamasını yaptılar...Bu durumda ne yapmam lazım sorun hala devam etmekte...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: arkeolog77

    Arkadaşlar yeni aldığım 6300 da konuşurken kapnama problemleri yaşamaya başladım ve sallayınca içinden de ses gelmekte...Teli Genpaya verdim bordu hasar görmüş tüketici hatası garanti kapsamı dışında dediler KVK ya verdim TEST EDİLDİ. ARIZAYA RATLANMADI. STANDART SERVİS PROSEDÜRÜ OLARAK YAZILIM GÜNCELLENDİ açıklamasını yaptılar...Bu durumda ne yapmam lazım sorun hala devam etmekte...

    Genpaya yeniden git cihazı yeniden ver eğer sana gene aynı açıklamayı yaparlarsa aynen şu yolu izle :

    Kullanıcı hatası olupta ne yapmış olabilirim cihazıma yerden yere vuracak halim yok yaa.İlk aldığım günden beridir böyle düzelir diye bekledim fakat bu seferde cihaz kapanmaya başladı yani düzelmek yerine sorun büyüdü,bende mecbur size getirmek zorunda kaldım.Ya bu cihazı yaparsınız yada hakkımı tüketici haklarında ararım.Siz bilirsiniz.

    Diye konuş ne fazla sert nede çok yumuşak orta halli konuş olmadı yetkilinizle görüşmek istiyorum de mutlaka halledersin.




  • Buna benzer konuştum zaten...Tavırları biraz kime şikayet edersen et tın şeklindeydi...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: arkeolog77

    Buna benzer konuştum zaten...Tavırları biraz kime şikayet edersen et tın şeklindeydi...

    ozaman kardeş bana noksan ayıp mal tutanağı verin.yoksa kaymakamlığı yada valiliğe dilekcemi vereceğim diye konuş baktın gene tınlar git harbiden ver zor bir iş değil.
    ozaman görürsün kim kimi tınıyor.
  • Bi daha denicem ondan sonra dediğin gibi yapıcam walla sinirlerimi altüst ettiler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.